ulin
nonton pidéo
Eureun
Pendakan Naon Anu Ngahasilkeun Haté Anjeun

di Kildare

Wilujeng sumping Ka

Kana Kildare - County Thoroughbred

Wilujeng sumping di situs wisata resmi County Kildare dimana anjeun tiasa milarian hal pikeun ngalakukeun sarta manggihan aya naon, ogé meunang ilham pikeun kunjungan anjeun ka daérah anu saé ieu.

Campuran mulia tina lami sareng anyar; Kildare mangrupikeun tempat anu paling pikaresepeun pikeun didatangan di Irlandia dimana sadayana sareng saha waé anu disambut pisan. Kawéntar di panjuru dunya pikeun na balap kuda sareng bentang anu indah, didorong ku jalma-jalma hébat, kadaharan, balanja & tempat pikeun tinggal.

Anu sakurilingna kota sareng desa nawiskeun tambalan-pangalaman pangalaman nganjang kaasup kota-kota pasar kuno, pub tradisional sareng rohangan héjo anu éndah sareng jalan cai anu tiasa digali nganggo jalan atanapi sapédah.

Salajengna, kalénder anu saé pikeun acara sareng festival kelas dunya - tina acara Punchestown Festival anu penting dugi ka Rasa Kildare anu pikaresepeun dina Natal 2021 - Kildare bakal ngajagi anjeun ngahibur sapanjang taun!

Janten, naon anu anjeun ngantosan? Waktos pikeun Kana Kildare!

Émbaran mangpaat

Mimitian Ngarencanakeun Lalampahan Anjeun

Tingali naon anu kajantenan ayeuna di County Kildare! #intokildare