Naon Urang Naha

Kana Kildare mangrupikeun asosiasi kaanggotaan nirlaba, dirojong ku Kildare County Council sareng mangrupikeun sora wisata anu ngagambarkeun kapentingan industri dina tingkat nasional sareng internasional.

Pariwisata mangrupikeun pangdeudeul penting pikeun nyiptakeun padamelan sareng ngajantenkeun pangaruh anu positip pikeun kesejahteraan ékonomi sareng sosial County. Kana Kildare nyumbang sareng mangaruhan pamekaran strategis jangka panjang County Kildare sareng terlibat sareng stakeholder pikeun ngadorong pertumbuhan pariwisata.

Salaku déwan wisata resmi, Kana Kildare gaduh artos ka

"Ngawangun industri pariwisata anu berkepanjangan, sustainable di County Kildare dimana pamangku kapentingan damel babarengan pikeun ngarancang sareng nganteurkeun pangalaman kualitas pikeun anu datang domestik sareng internasional, nyiptakeun padamelan, ningkatkeun ékonomi lokal sareng ngajagi lingkungan alam."

Rencana Strategis Pariwisata di Kildare 2022-2027, diluncurkeun ku Menteri Catherine Martin TD dina 17 Nopémber 2021. Strategi ieu narékahan pikeun maksimalkeun poténsi pariwisata County Kildare pikeun ngahontal visi ku ngawangun kakuatan sareng kasempetan nganggo kerangka anu dipandu ku genep. tujuan jeung genep prioritas strategis.

Plan strategis pikeun Pariwisata di County Kildare 2022-2027

Visi pikeun Wisata Kildare
"Kildare, hiji kabur désa deukeut kota, dipikawanoh di sakuliah dunya pikeun pangalaman thoroughbred luar biasa, tempat kalibet ku budaya euyeub, landscapes picturesque, sarta wilujeng sumping haneut. A etos sustainable dumasar sabudeureun dampak low pariwisata regenerative nyaeta di jantung naon urang ngalakukeun. county urang mangrupakeun tempat misah, jeung adun tina sajarah matak na vibrancy modern; tempat pikeun nyambung deui jeung indulge jeung babaturan jeung kulawarga; dimana nyegerkeun sareng ngecas mangrupikeun kapastian balap.

Kerangka pikeun Pariwisata Kildare
Aya genep prioritas strategis kalawan tujuan anu jelas pikeun pariwisata Kildare sangkan pangalaman nganjang compelling tur kualitas luhur, kalawan industri beuki tahan banting, kalapa jeung innovate nu nyadiakeun benefit ékonomi lokal pikeun komunitas Kildare. Salah sahiji anu dumasar kana prinsip pariwisata sustainable na regenerative, ninggalkeun tempat hadé ti aranjeunna saméméhna.

  1. Nunjukkeun kapamimpinan sareng kolaborasi. Babarengan stakeholder pariwisata di Kildare bakal gawé bareng collaboratively kalawan visi umum, striving pikeun tujuan ngahiji jeung kompetitif, kalawan modél governance kuat tur leuwih éféktif, sarta resourcing luyu.
  2. Aktipkeun daya tahan industri. Industri pariwisata Kildare bakal jadi beuki tahan banting ngaliwatan rojongan digitalisasi pikeun ngarojong pendekatan pariwisata pinter, rojongan pikeun transisi karbon low, sangkan kasempetan jejaring sarta ku ngawangun kapasitas sasaran.
  3. Nyieun pangalaman captivating. pangalaman nganjang kelas dunya inovatif bakal dijieun nu nyadiakeun hiji immersive, alesan compelling nganjang Kildare sarta memotivasi tetep leuwih sapeuting kalawan tekenan kana pariwisata regenerative.
  4. Nguatkeun konektipitas tujuan sareng aksésibilitas. A reimagining tina cara nu datang bisa ngakses County kildare bakal difokuskeun Tumbu angkutan anyar, signage, desain universal, sarta rentang lega akomodasi nganjang.
  5. Ngawangun kasadaran sémah. Bagéan pasar konci diantara sémah domestik sareng internasional bakal ditargetkeun pikeun ningkatkeun kasadaran Kildare salaku kabur désa kalayan pangalaman anu luar biasa ngaliwatan sauntuyan média digital sareng cetak, acara, nawaran rangkep sareng itineraries.
  6. Ukur dampak strategi. Pendekatan tujuan anu cerdas bakal ngadorong koléksi sareng analisa sajumlah data pariwisata pikeun nginpokeun kaputusan sareng nguntungkeun komunitas Kildare.

Déwan Direksi kami

katua

David Mongey (Mongey Communications)

direksi

Brian Fallon, Hon Bendahara (Fallon's of Kilcullen)
Brian Flanagan, Ass Hon Bendahara (Silken Thomas)
Anne O'Keeffe, Sekretaris Hon
Sonya Kavanagh (Déwan Kildare County)
Marian Higgins  (Déwan Kildare County)
Cllr. Suzanne Doyle (Déwan Kildare County)
Michael Davern (Hotelier)
Kevin Kenny (Museum Shackleton)
Tom McCutcheon (Puseur Warisan Kota Kildare)
Evan Arkwright (Pacuan Kuda Curragh)