Naon Urang Naha

Kana Kildare mangrupikeun asosiasi kaanggotaan nirlaba, dirojong ku Kildare County Council sareng mangrupikeun sora wisata anu ngagambarkeun kapentingan industri dina tingkat nasional sareng internasional.

Pariwisata mangrupikeun pangdeudeul penting pikeun nyiptakeun padamelan sareng ngajantenkeun pangaruh anu positip pikeun kesejahteraan ékonomi sareng sosial County. Kana Kildare nyumbang sareng mangaruhan pamekaran strategis jangka panjang County Kildare sareng terlibat sareng stakeholder pikeun ngadorong pertumbuhan pariwisata.

Salaku déwan wisata resmi, Kana Kildare gaduh artos ka

"Ngawangun industri pariwisata anu berkepanjangan, sustainable di County Kildare dimana pamangku kapentingan damel babarengan pikeun ngarancang sareng nganteurkeun pangalaman kualitas pikeun anu datang domestik sareng internasional, nyiptakeun padamelan, ningkatkeun ékonomi lokal sareng ngajagi lingkungan alam."

Pikeun ngahontal ieu, aya genep tihang inti:

  1. Ngarojong kamekaran pangunjung kelas dunya
  2. Ningkatkeun nomer pangunjung di luar negeri sareng pangasilan ngalangkungan pamasaran sareng promosi ku ngamaksimalkeun manpaatna salaku bagian ti Irlandia Kuno Wétan sareng jarak ka Dublin
  3. Ngadukung industri pariwisata sareng silaturahmi ngalangkungan damel, latihan sareng acara padamelan
  4. Kolaborasi sareng usaha anyar sareng anu aya pikeun nganteurkeun pangalaman kualitas
  5. Ngaronjatkeun jajaran sareng kualitas panilitian anu sayogi pikeun nungtun nyandak kaputusan sareng strategi
  6. Gawe bareng raket sareng pamangku kapentingan utama wisata di kabupaten

Déwan Direksi kami

katua

David Mongey, Komunikasi Mongey

direksi

Brian Fallon, Hon Bendahara (Fallon's of Kilcullen)
Brian Flanagan, Ass Hon Bendahara (Silken Thomas)
Anne O'Keeffe, Sekretaris Hon
Sonya Kavanagh (Déwan Kildare County)
Liam Dunne (Déwan Kildare County)
Cllr. Suzanne Doyle (Déwan Kildare County)
Michael Davern (Hotelier)
Kevin Kenny (Museum Shackleton)
Tom McCutcheon (Puseur Warisan Kota Kildare)
Evan Arkwright (Pacuan Kuda Curragh)