Aksesibilitas - IntoKildare

Prioritas Strategis 4: Nguatkeun Konektipitas Tujuan & Aksesibilitas

Peta 15: Ajak nyoko kana prinsip desain universal

Nyoko kana prinsip desain universal (nyaéta ngajantenkeun tempat wisata, akomodasi sareng jasa tiasa diaksés pikeun sadayana) bakal ngamungkinkeun kelompok jalma anu langkung lega pikeun ngarasakeun pangalaman pariwisata di Kildare. Ieu kalebet anu ngora, anu sepuh, sareng anu gaduh kamampuan anu rupa-rupa. Usaha pariwisata anyar sareng anu tos aya bakal didorong pikeun ngadopsi prinsip desain universal sareng desain ramah umur dina pangwangunan sareng operasi usahana.

 

Into Kildare bakal kolaborasi sareng County Kildare Access Network sareng Kildare County Council pikeun nyorong usaha pariwisata pikeun ngadopsi prinsip desain universal.