Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Ranjang & Sarapan
Belan Lodge 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Ranjang & Sarapan
Rumah Sakit Blackrath 8
Tambahkeun ka paporit

Rumah Sakit Blackrath

Akomodasi Pesanggrahan Tradisional di daérah anu indah sareng teu murni di Ballitore quaker Village.

Athy

Ranjang & Sarapan
Bray House 1
Tambahkeun ka paporit

Bray House

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Ranjang & Sarapan
Castleview Farm B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Castleview Ladang B & B

Ngan sajam ti Dublin, Castleview Farm B & B mangrupakeun rasa nyata kahirupan di tegalan susu Irlandia di jantung County Kildare.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Cloncarlin House

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese View House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Ranjang & Sarapan
Malones B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Malones B & B

Kulawarga ngajalankeun Tempat Tidur & Sarapan di tengah Naas, ngamungkinkeun gampang aksés kana sadaya fasilitas di daérah éta.

Naas

Ranjang & Sarapan
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Ranjang & Sarapan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside B & B aya di sisi saluran di Athy Co. Kildare. Saatos muka panto di bulan Juli 2020 saatos éksténsif […]

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan