Pesanggrahan sareng Sarapan Kildare | Ka Kildare
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Pondok Belan 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Rumah Sakit Blackrath 8
Tambahkeun ka paporit

Rumah Sakit Blackrath

Akomodasi Pesanggrahan Tradisional di daérah anu indah sareng teu murni di Ballitore quaker Village.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Imah Bray 1
Tambahkeun ka paporit

Imah Bray

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Imah Cloncarlin

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese Témbongkeun House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

restoranHotél Dina Kildare
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

restoranPesanggrahan & sarapan Kildare