Hotél di Kildare | Pangalusna hotél di Kildare | Ka Kildare
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Imah karton
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Hotél Dina Kildare
Cliff Di Lyon 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Hotél Dina Kildare
7
Tambahkeun ka paporit

Pangadilan pakarangan Hotel

Diwangun tempat Arthur Guinness nyiptakeun karajaan pembuatan bir na, Court Yard Hotel mangrupikeun hotél unik sareng bersejarah ngan 20 menit ti Dublin.

Leixlip

Hotél Dina Kildare
Hotél Exterior Gambar 1 Pikeun Paké
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Hotél Dina Kildare
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Hotél Dina Kildare
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Hotél Dina Kildare
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

restoranHotél Dina Kildare
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Osprey 10
Tambahkeun ka paporit

Hotél Osprey

Hotél bintang 4 ieu mangrupikeun tempat anu ngabagéakeun, modéren sareng méwah pikeun istirahat, roman, sareng rélaxasi kalayan Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020.

Naas

Hotél Dina Kildare
The Club @goffs, Co.. Kildare.
Tambahkeun ka paporit

The Club Hotel di Goffs

The Club Hotel di Goffs - hotél butik unik tur Srimanganti, menit ti Kildare Désa sarta deukeut Dublin on N7. Kamar anu modéren sareng réstoran gaya brasserie anu meunang pangajén […]


Hotél Dina Kildare
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Keadeen 1
Tambahkeun ka paporit

Hotél Keadeen

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Hotél Dina Kildare
Springfield Hotél Exterior
Tambahkeun ka paporit

Hotél Springfield

Hotel Springfield mangrupikeun hotél 58 kamar tidur anu aya di Désa Leixlip anu meriah sareng indah ngan 12km ti pusat kota Dublin.

Leixlip

Hotél Dina Kildare