Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Bulan
Imah karton 15
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Bulan
Clanard Court Hotel 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

Hotel 4 Star kalayan akomodasi mewah, lokasi anu saé sareng staf anu ramah sareng ramah.

Athy

Bulan
Cliff At Lyons 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Pangadilan Yard Hotel 6
Tambahkeun ka paporit

Pangadilan pakarangan Hotel

Diwangun tempat Arthur Guinness nyiptakeun karajaan pembuatan bir na, Court Yard Hotel mangrupikeun hotél unik sareng bersejarah ngan 20 menit ti Dublin.

Leixlip

Bulan
Firecastle 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupikeun tukang ngical artisan, kuliner, toko roti sareng kafe sareng sakola masak sareng 10 kamar tamu tamu.

Kildare

BalanjakafeBulan
Hotel Glenroyal 5
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Bulan
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Bulan
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Bulan
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Killashee Hotel

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Bulan
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeBulan
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
The Keadeen Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

The Keadeen Hotel

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Bulan
Westgrove Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Clane

Bulan