Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Pondok Ashwell 1
Tambahkeun ka paporit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang opat di lokasi anu hadé pikeun ngajalajah daérah sakitarna.

Naas

Tuang nyalira
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Ranjang & Sarapan
Belan Lodge 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Ranjang & Sarapan
Cliff At Lyons 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Tuang nyalira
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Bulan
Katering Sendiri Pondok Lavender 7
Tambahkeun ka paporit

Katering Pondok Lavender

Pondok Lavender mangrupikeun tempat persembunyian anu saé anu ayana di sapanjang sisi walungan Liffey. Haneut, ngabagéakeun sareng praktis.

Newbridge

Tuang nyalira
Kampus Maynooth Biasa Ensuite
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth & Akomodasi Konperénsi

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Tuang nyalira
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Bulan
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Clane

Tuang nyalira
Puseur Solas Bhríde & Pertapaan 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Solas Bhríde & Pertapaan

Solas Bhride (lampu / seuneu Brigid) mangrupikeun Pusat Spiritualitas Kristen sareng fokus kana warisan St. Brigid.

Kildare

Warisan & SejarahTuang nyalira