Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Imah Bray 1
Tambahkeun ka paporit

Imah Bray

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Ranjang & Sarapan
Castleview Farm B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Castleview Ladang B & B

Ngan sajam ti Dublin, Castleview Farm B & B mangrupakeun rasa nyata kahirupan di tegalan susu Irlandia di jantung County Kildare.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Bulan
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Imah Cloncarlin

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Benteng seuneu 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupa grocers artisan, delicatessen a, a bakery sarta kafé jeung 10 en suites bedrooms tamu.

Kildare

BalanjakafeKamar Ngan
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Tuang nyalira
Hotel Glenroyal 5
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Bulan
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese Témbongkeun House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Ranjang & Sarapan
Ladang Kilkea Lodge 6
Tambahkeun ka paporit

Ladang Pondok Kilkea

Imah ti bumi, Kilkea Lodge Farm mangrupikeun B&B anu saé pikeun istirahat santai di padesaan sakurilingna.


Katering Sendiri Pondok Lavender 7
Tambahkeun ka paporit

Katering Pondok Lavender

Pondok Lavender mangrupikeun tempat persembunyian anu saé anu ayana di sapanjang sisi walungan Liffey. Haneut, ngabagéakeun sareng praktis.

Newbridge

Tuang nyalira
Malones B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Malones B & B

Kulawarga ngajalankeun Tempat Tidur & Sarapan di tengah Naas, ngamungkinkeun gampang aksés kana sadaya fasilitas di daérah éta.

Naas

Ranjang & Sarapan
Kampus Maynooth Biasa Ensuite
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth & Akomodasi Konperénsi

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Tuang nyalira
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Ranjang & Sarapan
Hotél Osprey 10
Tambahkeun ka paporit

Hotél Osprey

Hotél bintang 4 ieu mangrupikeun tempat anu ngabagéakeun, modéren sareng méwah pikeun istirahat, roman, sareng rélaxasi kalayan Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020.

Naas

Bulan
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Klan

Tuang nyalira
Hotél Westgrove 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Klan

Bulan