Kastil & Rumah Bersejarah Arsip - IntoKildare
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Pondok Belan 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Tetep Barrow Blueway 2
Tambahkeun ka paporit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi pondok mandiri anu nembe direnovasi 150 kandang-lami taun sapanjang tepi Walungan Barrow sareng Grand Canal.

Kildare

Akomodasi timer catering