hotél kulawarga | Hotel ramah kulawarga Kildare | Ka Kildare
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambahkeun ka paporit

Pondok Alensgrove

Tempatna di panto Dublin di jantung Kildare Kalér, Alensgrove gaduh tempat anu tenang sareng pondok-pondok anu diwangun ku batu anu linggih di sisi Walungan Liffey. Naha iinditan pikeun liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Akomodasi timer catering
Pondok Ashwell 1
Tambahkeun ka paporit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang opat di lokasi anu hadé pikeun ngajalajah daérah sakitarna.

Naas

Akomodasi timer catering
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Pondok Belan 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Imah Bray 1
Tambahkeun ka paporit

Imah Bray

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Hotél Dina Kildare
Cliff Di Lyon 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Hotél Dina Kildare
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Imah Cloncarlin

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Pesanggrahan & sarapan Kildare
7
Tambahkeun ka paporit

Pangadilan pakarangan Hotel

Diwangun tempat Arthur Guinness nyiptakeun karajaan pembuatan bir na, Court Yard Hotel mangrupikeun hotél unik sareng bersejarah ngan 20 menit ti Dublin.

Leixlip

Hotél Dina Kildare
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Akomodasi timer catering
Hotél Exterior Gambar 1 Pikeun Paké
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese Témbongkeun House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Hotél Dina Kildare
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Hotél Dina Kildare
Katering Sendiri Pondok Lavender 7
Tambahkeun ka paporit

Katering Pondok Lavender

Pondok Lavender mangrupikeun tempat persembunyian anu saé anu ayana di sapanjang sisi walungan Liffey. Haneut, ngabagéakeun sareng praktis.

Newbridge

Akomodasi timer catering
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Osprey 10
Tambahkeun ka paporit

Hotél Osprey

Hotél bintang 4 ieu mangrupikeun tempat anu ngabagéakeun, modéren sareng méwah pikeun istirahat, roman, sareng rélaxasi kalayan Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020.

Naas

Hotél Dina Kildare
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Klan

Akomodasi timer catering
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Tetep Barrow Blueway 2
Tambahkeun ka paporit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi pondok mandiri anu nembe direnovasi 150 kandang-lami taun sapanjang tepi Walungan Barrow sareng Grand Canal.

Kildare

Akomodasi timer catering
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

restoranPesanggrahan & sarapan Kildare
Hotél Keadeen 1
Tambahkeun ka paporit

Hotél Keadeen

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Hotél Dina Kildare