Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambahkeun ka paporit

Pondok Alensgrove

Tempatna di panto Dublin di jantung Kildare Kalér, Alensgrove gaduh tempat anu tenang sareng pondok-pondok anu diwangun ku batu anu linggih di sisi Walungan Liffey. Naha iinditan pikeun liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Tuang nyalira
Pondok Ashwell 1
Tambahkeun ka paporit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang opat di lokasi anu hadé pikeun ngajalajah daérah sakitarna.

Naas

Tuang nyalira
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Ranjang & Sarapan
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Bulan
Pondok Belan 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Ranjang & Sarapan
Imah Bray 1
Tambahkeun ka paporit

Imah Bray

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Ranjang & Sarapan
Castleview Farm B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Castleview Ladang B & B

Ngan sajam ti Dublin, Castleview Farm B & B mangrupakeun rasa nyata kahirupan di tegalan susu Irlandia di jantung County Kildare.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Bulan
Cliff Di Lyon 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Imah Cloncarlin

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Pangadilan Yard Hotel 6
Tambahkeun ka paporit

Pangadilan pakarangan Hotel

Diwangun tempat Arthur Guinness nyiptakeun karajaan pembuatan bir na, Court Yard Hotel mangrupikeun hotél unik sareng bersejarah ngan 20 menit ti Dublin.

Leixlip

Bulan
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Tuang nyalira
Hotel Glenroyal 5
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Bulan
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese Témbongkeun House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Ranjang & Sarapan
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Bulan
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Katering Sendiri Pondok Lavender 7
Tambahkeun ka paporit

Katering Pondok Lavender

Pondok Lavender mangrupikeun tempat persembunyian anu saé anu ayana di sapanjang sisi walungan Liffey. Haneut, ngabagéakeun sareng praktis.

Newbridge

Tuang nyalira
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Ranjang & Sarapan
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Bulan
Hotél Osprey 10
Tambahkeun ka paporit

Hotél Osprey

Hotél bintang 4 ieu mangrupikeun tempat anu ngabagéakeun, modéren sareng méwah pikeun istirahat, roman, sareng rélaxasi kalayan Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020.

Naas

Bulan
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Klan

Tuang nyalira
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Tetep Barrow Blueway 2
Tambahkeun ka paporit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi pondok mandiri anu nembe direnovasi 150 kandang-lami taun sapanjang tepi Walungan Barrow sareng Grand Canal.

Kildare

Tuang nyalira
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan