Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Imah karton 15
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Bulan
Hotel Glenroyal 5
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Bulan
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Killashee Hotel

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
The Keadeen Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

The Keadeen Hotel

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Bulan
Westgrove Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Clane

Bulan