Hotél di Kildare kalawan kolam renang | Ka Kildare
Imah karton
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Exterior Gambar 1 Pikeun Paké
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Hotél Dina Kildare
Hotél Osprey 10
Tambahkeun ka paporit

Hotél Osprey

Hotél bintang 4 ieu mangrupikeun tempat anu ngabagéakeun, modéren sareng méwah pikeun istirahat, roman, sareng rélaxasi kalayan Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020.

Naas

Hotél Dina Kildare
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotél Keadeen 1
Tambahkeun ka paporit

Hotél Keadeen

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Hotél Dina Kildare