Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Bulan
Imah karton 15
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Bulan
Cliff Di Lyon 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Bulan
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Bulan
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
Hotél Keadeen 1
Tambahkeun ka paporit

Hotél Keadeen

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Bulan