Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Imah karton 15
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Bulan
Clanard Court Hotel 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

Hotel 4 Star kalayan akomodasi mewah, lokasi anu saé sareng staf anu ramah sareng ramah.

Athy

Bulan
Cliff At Lyons 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Bulan
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Killashee Hotel

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan