Janten Rakan - IntoKildare

Kauntungan tina Mitra

County Kildare, entwined ku sajarah euyeub Irlandia urang Purba Wétan, nawiskeun pangalaman anu pikaresepeun sareng rupa-rupa pikeun anu datang. Program mitra kami masihan aksés mérek anjeun ka pemirsa anu lega ngalangkungan kampanye pamasaran sareng kasempetan jejaring sareng mitra industri anu sanés sareng dukungan.

Naha Anjeun Kudu Gabung?

Kami di dieu pikeun ngabantosan:

Babarengan, urang langkung kuat. Salaku mitra Into Kildare, anjeun nguntungkeun tina strategi pamasaran pariwisata anu terkoordinasi sareng kéngingkeun aksés ka platform pamasaran anu ngahontal pemirsa nasional sareng internasional. Salaku organisasi anu henteu-nguntungkeun, sadaya biaya diinvestasikeun deui pikeun ngembangkeun sareng pamasaran County.

  • Daptar dina halaman wéb IntoKildare.ie sareng aktip diwanohkeun ngalangkungan saluran sosial urang anu hirup hartosna yén langkung ti 35,000 pengikut tiasa nguping ngeunaan bisnis anjeun
  • Paparan usaha anjeun dina brosur wisata County Kildare khusus disebarkeun sacara nasional, internasional sareng online
  • Ayana dina jaminan pamasaran, kampanye média di saluran cetak, radio sareng digital sareng buletin kana basis data konsumén anu teras-teras berkembang
  • Kasempetan pikeun ngahubung sareng Petugas Digital kami pikeun ngamajukeun tawaran pariwisata anjeun
  • Undangan pikeun kana acara jejaring Kildare, acara bisnis sareng pelatihan pikeun kéngingkeun wawasan ti para ahli sareng pendak sareng mitra industri anu sanés
  • Akses ka tim pariwisata khusus kanggo saran, dukungan sareng pitunjuk
  • Visibilitas dina sadaya pameran dagang nasional sareng internasional utama sareng acara konsumén
  • Kalebet daptar perjalanan pikeun pencét, perdagangan, blogger sareng perjalanan familiarization panulis perjalanan
  • Aksés mimiti sareng tingkat preferensi pikeun Rasa Kildare

Tiers Mitra

Henteu janten masalah naon ukuran bisnis anjeun, Kana Kildare tiasa nawiskeun tingkat kemitraan anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun.

 

Daptar Diréktori Kildare anjeun

gambaran

Ayana dina intokildare.ie tiasa ngabantosan usaha anjeun ku ngahubungkeun anjeun sareng jalma anu nganggap kadatangan ka County Kildare sareng Irlandia. Ieu bakal nyaritakeun datang dimana anjeun sareng naon anu anjeun lakukeun.

Nyiptakeun Listing Anjeun

Ngajantenkeun daptar anjeun damel sacara épéktip mangrupikeun konci pikeun nyetir rujukan pikeun bisnis anjeun, janten pantes nyandak waktos pikeun nyetél éta ku seueur inpormasi jéntré.

Tambihkeun sadayana inpormasi bisnis anjeun. Ieu kalebet nami bisnis anjeun, inpormasi kontak, tautan halaman wéb, tautan média sosial, inpormasi TripAdvisor, lokasi bisnis fisik sareng gambar.

Sakali anjeun parantos nyiptakeun daptar anjeun, éta bakal dikirim ka tim Kana Kildare pikeun mastikeun yén sadaya inpormasi anu diperyogikeun kalebet. Sakali réngsé, daptar anu disatujuan anjeun bakal ditingalikeun dina intokildare.ie.

Ngédit inpormasi anjeun sareng ngajagi akun anjeun tetep aktip

Penting pikeun rutin parios daptar Kana Kana Kildare pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun énggal. Kami naroskeun ka sadayana bisnis pikeun lebet kana rekening na sahanteuna hiji unggal 12-bulan pikeun ngajaga daptar éta aktip dina halaman wéb.