Karir - IntoKildare
Kumaha nerapkeun

Kami ayeuna ngarekrut pikeun kalungguhan di handap ieu:

  • Taya lowongan ayeuna

Punten kirimkeun CV anjeun, kalayan posisi anu dipikahoyong pikeun dilamar dina baris judul, ka info@intokildare.ie

Kana Kildare nyaéta dewan pariwisata resmi pikeun County Kildare. Gawé sareng langkung ti 100 usaha pariwisata sareng silaturahmi dina sadaya séktor industri, Into Kildare ngamajukeun kabupaten ka pasar domestik sareng internasional pikeun ngajantenkeun Kildare tujuan anu patut didatangan.

Kusabab volume aplikasi anu kami tampi, urang panginten henteu tiasa ngabales unggal pelamar langsung ku kituna anjeun moal ngadangu ti kami kecuali anjeun suksés ngahontal tahap salajengna dina prosés rekrutmen, tapi kami ngaku sareng ngahargaan minat anjeun pikeun damel. jeung urang.