Kontak County Kildare Fáilte

Émbaran nganjang

Kanggo sadaya pamundut inpormasi wisata umum, mangga kontak Kildare Pariwisata.
Wisata Kildare nawiskeun rinci para tamu ngeunaan tempat-tempat anu tiasa didatangan, naon anu kedah dilakukeun, hiburan lokal, inpormasi akomodasi, sareng rute anu bakal ditempuh. inpormasi ngeunaan bagian sanés Irlandia ogé sayogi.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie

Pamasaran sareng Pertanyaan Média

Pariwisata Kildare damel sareng perwakilan pers sareng média unggal dinten sareng ngabagéakeun pamundut média. Upami anjeun nyebarkeun naon-naon salaku hasil tina ideu carita, fotografi atanapi kontén ti Kana Kildare, punten wartosan kami supados urang tiasa ngabagi karya anjeun di platform média sosial kami sareng ngucap sukur.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie