County Kildare Fáilte | Taros Kami

Kontak County Kildare Fáilte

Émbaran nganjang

Kanggo sadaya pamundut inpormasi wisata umum, mangga kontak Kildare Pariwisata.
Wisata Kildare nawiskeun rinci para tamu ngeunaan tempat-tempat anu tiasa didatangan, naon anu kedah dilakukeun, hiburan lokal, inpormasi akomodasi, sareng rute anu bakal ditempuh. inpormasi ngeunaan bagian sanés Irlandia ogé sayogi.

Tingali brosur kami on line, lamun resep ngahubungan kami nampi on di pos.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie

Pamasaran sareng Pertanyaan Média

Pariwisata Kildare damel sareng perwakilan pers sareng média unggal dinten sareng ngabagéakeun pamundut média. Upami anjeun nyebarkeun naon-naon salaku hasil tina ideu carita, fotografi atanapi kontén ti Kana Kildare, punten wartosan kami supados urang tiasa ngabagi karya anjeun di platform média sosial kami sareng ngucap sukur.

T: + 353 (0) 45 898888
E: info@intokildare.ie