Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Shoda Market Cafe 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe