Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

restoran
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kafe Pasar Shoda 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
tepas
Tambahkeun ka paporit

Réstoran Teras

Pikeun otentik, pangalaman makan memorable, The Teras di Killashee Hotel ngan tempat. Ruang makan anu terang pisan sareng lega sareng ningali Taman Air Mancur anu éndah. The […]

Naas

restoran
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe
Hotél Westgrove 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Klan

Bulan