Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Aimsir 8
Tambahkeun ka paporit

Aimsir

Réstoran bintang Dua-Michelin ngarayakeun hasil lokal, dipimpin ku Kang Oki Yordania Bailey, tilas koki sirah di bintang 3 Maaemo di Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Gawir di Lyons pabrik ngaganti ukuran
Tambahkeun ka paporit

The Mill Rumah Makan & Teras

Masakan Irlandia klasik ti kang Oki Sean Smith di padesaan Kildare.

Celbridge

restoran