Rupa Dining Kildare | Michelin Star Réstoran Kildare
Aimsir 8
Tambahkeun ka paporit

Aimsir

Réstoran bintang Dua-Michelin ngarayakeun hasil lokal, dipimpin ku Kang Oki Yordania Bailey, tilas koki sirah di bintang 3 Maaemo di Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Rsz 1img 1446 2
Tambahkeun ka paporit

Colokkeun

Tempatna di tengah kota Naas di Kavanaghs Pub, Bouchon nyayogikeun campuran masakan klasik sareng masakan Éropa modéren dina tempat anu santai.


restoran
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

restoranHotél Dina Kildare
Puri Kilkea 5
Tambahkeun ka paporit

Réstoran 1180

Hiji pangalaman makan unik, réstoran 1180 mangrupakeun pangalaman makan rupa nestled di kamar makan swasta di 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Réstoran anu endah ieu ningali […]

Athy

restoran
Istana Barberstown 4
Tambahkeun ka paporit

The Barton Kamar Réstoran

The Barton Rooms Restaurant at Barberstown Castle infuses kiwari status arsitéktur unik tina Barberstown Castle jeung elemen bersejarah wangunan utama. Ngaran réstoran asalna tina […]

Maynooth

restoran
Gawir di Lyons pabrik ngaganti ukuran
Tambahkeun ka paporit

The Mill Rumah Makan & Teras

Masakan Irlandia klasik ti kang Oki Sean Smith di padesaan Kildare.

Celbridge

restoran
Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambahkeun ka paporit

Kamar Morrison

Salah sahiji kamar makan anu paling agung di nagara éta, The Morrison Room parantos janten jantung sosial Carton House salami 200 taun. Tim ngora sareng ambisius di Carton […]