Gastro Pubs Kildare | Réstoran di Kildare | Ka Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Edward Harrigan & Putra 2
Tambahkeun ka paporit

Edward Harrigan & Putra

Ngalamar produk lokal anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masakan Irlandia modéren kalayan sababaraha masakan internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Hartes of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

restoran
Burger Jiwa 1
Tambahkeun ka paporit

Jiwa Burger

Bar burger anu ramah vegan Amérika Kidul ieu didasarkeun di tengah kota Kildare sareng nawiskeun pilihan sapertos anu leres pikeun vegan sareng anu tuang daging […]

Kildare

Pub & Nightlife
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

restoranPesanggrahan & sarapan Kildare
The Ballymore Inn
Tambahkeun ka paporit

The Ballymore Inn

Dibuka dina 1995 Ballymore Inn mangrupakeun gastropub unggul multi-pangajén lokasina di Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kiduleun Naas sarta ngan 40 menit ti Dublin.

Ballymore Eustace

bar
The Dew Drop Inn & Brewhouse 4
Tambahkeun ka paporit

The Dew Drop Inn & Brewhouse

Award wining gastropub anu sacara saksama sumberna ngahasilkeun sareng nyéépkeun pilihan gins sareng bir karajinanna nyalira. Pangalaman makan anu hébat sareng nilai artos.

Naas

Pub & Nightlife