Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

restoranKamar Ngan
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan