Hirup Musik Kildare | Ka Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

Pub & NightlifeHotél Dina Kildare
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifePesanggrahan & sarapan Kildare
Rsz A Drone Gambar Exterior High Res
Tambahkeun ka paporit

Hotél Westgrove

Tempatna di désa Clane County Kildare, Westgrove Hotel ngan ukur 10 menit ti M4 sareng Maynooth sareng ayeuna langkung gampang ngahontal M7 ngalangkungan Junction 9A énggal, anu ngalangkungan Sallins sareng ngajantenkeun perjalanan anjeun ka hotél janten. leuwih merenah.

Klan

Hotél Dina Kildare