Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Benteng seuneu 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupa grocers artisan, delicatessen a, a bakery sarta kafé jeung 10 en suites bedrooms tamu.

Kildare

BalanjakafeKamar Ngan
Thebistrokilkeacastle5
Tambahkeun ka paporit

Rumah Makan Hermione di Clubhouse

Hermione's Restaurant mangrupikeun tempat anu sederhana sareng canggih anu mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngabagi momen khusus sareng réréncangan sareng kulawarga. Réstoran kasohor ku Menu Makan Siang Minggu na […]


restoran
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Kafe Pasar Shoda 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Burger Jiwa 1
Tambahkeun ka paporit

Jiwa Burger

Bar burger anu ramah vegan Amérika Kidul ieu didasarkeun di tengah kota Kildare sareng nawiskeun pilihan sapertos anu leres pikeun vegan sareng anu tuang daging […]

Kildare

Pub & Nightlife
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan
Taman Bar
Tambahkeun ka paporit

The Taman Bar

Bersantai sareng Bersantai di Taman Bar di Barberstown Castle. Ngarasakeun sababaraha cocktails nikmat bari nyanghareup kebon éksténsif jeung tangkal Weeping Willow kawentar. The Garden Bar mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
Gawir di Lyons pabrik ngaganti ukuran
Tambahkeun ka paporit

The Mill Rumah Makan & Teras

Masakan Irlandia klasik ti kang Oki Sean Smith di padesaan Kildare.

Celbridge

restoran
tepas
Tambahkeun ka paporit

Réstoran Teras

Pikeun otentik, pangalaman makan memorable, The Teras di Killashee Hotel ngan tempat. Ruang makan anu terang pisan sareng lega sareng ningali Taman Air Mancur anu éndah. The […]

Naas

restoran
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe