Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Lokasina sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 nyaéta Kildare's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Shoda Market Cafe 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeBulan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside B & B aya di sisi saluran di Athy Co. Kildare. Saatos muka panto di bulan Juli 2020 saatos éksténsif […]

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan
Gawir di Lyons pabrik ngaganti ukuran
Tambahkeun ka paporit

The Mill Rumah Makan & Teras

Masakan Irlandia klasik ti kang Oki Sean Smith di padesaan Kildare.

Celbridge

restoran
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe