Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Poto halaman wéb
Tambahkeun ka paporit

Rasa Kahadéan

Produsén utama Saos, Mayones, Ketchup, Cuka sareng Minyak Masak. Merek ritel kami nyaéta Taste of Goodness sareng jasa dahareun adina urang Brand salaku Natures Oils & Sauces. Urang […]


produser
Tetep Barrow Blueway 2
Tambahkeun ka paporit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi pondok mandiri anu nembe direnovasi 150 kandang-lami taun sapanjang tepi Walungan Barrow sareng Grand Canal.

Kildare

Tuang nyalira
Karton House Golf 10
Tambahkeun ka paporit

Imah Angkot

Stylish acan santai tur canggih, The Carriage House fuses atmosfir panginepan cozy, kahaneutan hiji wilujeng sumping Irlandia otentik jeung gaya effortless tina tempat pasamoan modern. […]

Maynooth

The Morrison Room 2
Tambahkeun ka paporit

Kamar Morrison

Salah sahiji kamar makan anu paling agung di nagara éta, The Morrison Room parantos janten jantung sosial Carton House salami 200 taun. Tim ngora sareng ambisius di Carton […]


Kathleens Kithcen
Tambahkeun ka paporit

Kathleen urang Dapur

Kathleen's Kitchen di Carton House perenahna di dapur hamba anu lami. Setelan nahan loba fitur aslina kaasup kompor beusi tuang vast 1700s. Ieu mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambahkeun ka paporit

Pondok Alensgrove

Tempatna di panto Dublin di jantung Kildare Kalér, Alensgrove gaduh tempat anu tenang sareng pondok-pondok anu diwangun ku batu anu linggih di sisi Walungan Liffey. Naha iinditan pikeun liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Tuang nyalira
Taman Bar
Tambahkeun ka paporit

The Taman Bar

Bersantai sareng Bersantai di Taman Bar di Barberstown Castle. Ngarasakeun sababaraha cocktails nikmat bari nyanghareup kebon éksténsif jeung tangkal Weeping Willow kawentar. The Garden Bar mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
Istana Barberstown 4
Tambahkeun ka paporit

The Barton Kamar Réstoran

The Barton Rooms Restaurant at Barberstown Castle infuses kiwari status arsitéktur unik tina Barberstown Castle jeung elemen bersejarah wangunan utama. Ngaran réstoran asalna tina […]

Maynooth

restoran
The Bistro
Tambahkeun ka paporit

The Bistro grill

The Bistro Grill di Killashee Hotel ngagunakeun pangalusna produk lokal dina masakan basajan acan inventive dina setting wonderfully santai. Janten cozy dina salah sahiji comfy maranéhanana [...]

Naas

restoran
tepas
Tambahkeun ka paporit

Réstoran Teras

Pikeun otentik, pangalaman makan memorable, The Teras di Killashee Hotel ngan tempat. Ruang makan anu terang pisan sareng lega sareng ningali Taman Air Mancur anu éndah. The […]

Naas

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambahkeun ka paporit

Rumah Makan Hermione di Clubhouse

Hermione's Restaurant mangrupikeun tempat anu sederhana sareng canggih anu mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngabagi momen khusus sareng réréncangan sareng kulawarga. Réstoran kasohor ku Menu Makan Siang Minggu na […]


restoran
Thebistrokilkeacastle
Tambahkeun ka paporit

The Bistro

Lokasina di Clubhouse di Kilkea Castle, The Bistro mangrupa tempat unggulan a ngarasakeun kacamatan a dahar jeung babaturan na malah kamungkinan cocktail a. Bistro parantos angkat […]

Athy

restoran
Puri Kilkea 5
Tambahkeun ka paporit

Réstoran 1180

Hiji pangalaman makan unik, réstoran 1180 mangrupakeun pangalaman makan rupa nestled di kamar makan swasta di 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Réstoran anu endah ieu ningali […]

Athy

restoran
Pangadilan Yard Hotel 2
Tambahkeun ka paporit

Warung Steak 1756

Lokasina di Leixlip, Steakhouse 1756 porsi lokal sourced, kadaharan musiman kalawan pulas a. Éta mangrupikeun lokasi anu sampurna pikeun tuang sareng réréncangan atanapi kulawarga atanapi bahkan tanggal […]

Leixlip

restoran
Bebek 4 Seater
Tambahkeun ka paporit

Parahu luang Athy Blueway & Kagiatan

Ngarasakeun Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats sapanjang Grand Canal di Athy. Méakkeun dinten anu teu émut kalayan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun dina cai anu caket sareng […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Burger Jiwa 1
Tambahkeun ka paporit

Jiwa Burger

Bar burger anu ramah vegan Amérika Kidul ieu didasarkeun di tengah kota Kildare sareng nawiskeun pilihan sapertos anu leres pikeun vegan sareng anu tuang daging […]

Kildare

restoran
Carsrsz
Tambahkeun ka paporit

Go Rentals

Naha anjeun nganjang kanggo dinten atanapi istirahat langkung lami, mendakan kota sareng desa Kildare nganggo Go Rentals Car Hire.

Naas

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

restoran
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Petualangan & Kegiatan
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

restoranKamar Ngan
Parit
Tambahkeun ka paporit

Teater Moat

Diwangun dina taun 1950-an, Moat Club didamel pikeun nyayogikeun fasilitas anu cocog pikeun Naas pikeun drama sareng ténis méja. Wangunan Teater Moat munggaran dilayanan salaku [...]

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Tambahkeun ka paporit

Roti & Bir

Réstoran dumasar kana 200 taun heubeul tradisional Irlandia Pub, Moone High Palang Inn pikeun pangalaman dahareun jeung inuman cozy sarta ngondang.

Athy

restoran
Img 20211102 Wa0004
Tambahkeun ka paporit

Timeless Kafé

Timeless Café lokasina di kota geulis Kilcock. Naha éta sarapan, tuang siang atanapi bahkan brunch, Timeless Café mangrupikeun tempat anu pikaresepeun kalayan menu anu hebat pisan […]


kafe
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Airtastic 2
Tambahkeun ka paporit

Airtastic Hiburan Center Celbridge

Kasenangan pikeun sagala umur sareng boling, mini golf, arcade hiburan sareng kaulinan lemes. Réstoran gaya Amérika dina situs.

Celbridge

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Pangalaman masak unik pikeun sagala umur sareng kamampuan di sakola masak Kilcullen anu dijalankeun ku kulawarga ieu.

Naas

restoran
Kampus Maynooth Biasa Ensuite
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth & Akomodasi Konperénsi

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Tuang nyalira
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

restoran
Mullaghreelan Woods
Tambahkeun ka paporit

Mullaghreelan Woods

Ngadeukeutkeun Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood mangrupikeun perkebunan leuweung lami anu indah anu nawiskeun ka pengunjung pangalaman leuweung anu unik pisan.

Athy

di tempat kabuka
Kebon Jepang Kildare
Tambahkeun ka paporit

Taman Jepang

Jelajah Taman Jepang anu kasohor di dunya di Irlandia Nasional Stud.

Kildare

di tempat kabuka
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan
Jalan St Brigids 1
Tambahkeun ka paporit

Katedral St Brigid's & Menara Babak

Tempatna dina situs anu St Brigid papayung Kildare ngadegkeun biara di 480AD. Datang tiasa ningali katedral umur 750 taun sareng naék Menara Bulat pangluhurna di Irlandia kalayan aksés umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hotél Kildare House 2
Tambahkeun ka paporit

The Gallops Bar & Restaurant

Réstoran kulawarga disetél di jantung kota Kildare.

Kildare

restoran
Rsz Grand Terusan Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

di tempat kabuka
balapan
Tambahkeun ka paporit

Akademi Balap Irlandia

Akademi latihan nasional pikeun industri pacuan kuda Irlandia nawiskeun kursus pikeun jockeys, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak sareng anu sanés anu ngalibatkeun sektor séhat.

Kildare

Equestrian Kildare
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Equestrian Kildare
Solusi Média Sosial2
Tambahkeun ka paporit

Mongey Komunikasi

Mongey Komunikasi mangrupikeun bisnis milik kulawarga anu berbasis di Kildare anu parantos berkembang sareng berkembang janten operasi téknologi komunikasi canggih.

Naas

Balanja
Nolans Of Kilcullen 2
Tambahkeun ka paporit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didirikeun taun 1886 sareng didirikan di jalan utama désa alit di Co.Kildare katelah Kilcullen ku saderek Nolan.

Newbridge

Balanja
Pompa Glenngorey
Tambahkeun ka paporit

Pompa GlennGorey

GlennGorey Pumps mangrupikeun "one stop shop" kanggo sadaya pompa cai & kabutuhan pamasangan


Logo Bobo Co buligir
Tambahkeun ka paporit

Perusahaan Anggur Buligir

The Nude Wine Co. mangrupikeun anggur sakumaha anu dihaja. Aranjeunna sumanget ngeunaan anggur sareng yakin yén anjeun langkung caket kana alam, langkung saé pikeun sadayana.


Balanja
Newbridge Kota rapih
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Kota rapih

Newbridge Tidy Towns mangrupikeun kelompok komunitas anu damel pisan pikeun ngajantenkeun kota janten tempat anu langkung pikaresepeun kanggo cicing, damel sareng damel bisnis.

Newbridge

di tempat kabuka
Monasterevin 5
Tambahkeun ka paporit

Kota Biara Monasterevin

Kota Monasterevin Tidy mangrupikeun komunitas lokal anu ngukut di kota alit di Kildare anu nunjukkeun cinta anu luar biasa pikeun kabupaténna.

Kildare

di tempat kabuka
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

di tempat kabuka
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

di tempat kabuka
Karton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan