Daptar Kildare - IntoKildare
Springfield Hotél Exterior
Tambahkeun ka paporit

Hotél Springfield

Hotel Springfield mangrupikeun hotél 58 kamar tidur anu aya di Désa Leixlip anu meriah sareng indah ngan 12km ti pusat kota Dublin.

Leixlip

Hotél Dina Kildare
Rsz Murni Oskar Domba Taman Wéb Mg 3777
Tambahkeun ka paporit

Oscar murni

Magda Seymour mangrupikeun pangadeg Pure Oskar, merek Irlandia, khusus dina produk perawatan pribadi sareng kabugaran buatan tangan. Perusahaan ieu dingaranan putrana Oskar, anu salaku […]


Balanja
20230328 234308 0000
Tambahkeun ka paporit

Imah Logo

House of Logo mangrupikeun toko pakean awéwé énggal anu aya di Jalan Utama Naas. House of Logo usaha pikeun nyayogikeun anjeun kasual kualitas luhur sareng ngagem-kasempetan tina sababaraha […]

Naas

Balanja
Rsz Teu kanyahoan 1
Tambahkeun ka paporit

Straffan antik & Desain

Straffan Antiques & Design mangrupikeun bisnis anu dijalankeun ku kulawarga kalayan pangalaman ampir Tilu Dekade dina bisnis perabot. Diadegkeun dina 1988, Marie's Antiques and Pianos didagangkeun pikeun 16 taun suksés […]

Straffan

Warisan & Sejarah
Rsz 25609fb5 173b 47fa B6dc Fcccd299f53a (1)
Tambahkeun ka paporit

Kopi pasagi

Dina Square kami ngahususkeun kana kopi mikro manggang lokal kalawan bar kopi di Kildare Town, Athy na Portlaoise. Square diadegkeun dina taun 2017 kalayan tujuan kami pikeun ngalayanan anu pangsaéna, […]

Kildare, Athy

kafe
Eeaadd39 0d64 4588 8d2f F6c1729c10b2 4 5005 C
Tambahkeun ka paporit

Toko Tukang Kayu

The Carpentry Store mangrupakeun salah sahiji suppliers panggedena Irlandia ngeunaan parabot woodworking kualitas, kayu, mesin jeung asesoris. Toko mangrupikeun sumber anu dipercaya pikeun tukang kayu anu nawiskeun produk unggulan, nasihat ahli […]


Kesenian & Kabudayaanproduser
Rsz 1img 1446 2
Tambahkeun ka paporit

Colokkeun

Tempatna di tengah kota Naas di Kavanaghs Pub, Bouchon nyayogikeun campuran masakan klasik sareng masakan Éropa modéren dina tempat anu santai.


restoran
The Ballymore Inn
Tambahkeun ka paporit

The Ballymore Inn

Dibuka dina 1995 Ballymore Inn mangrupakeun gastropub unggul multi-pangajén lokasina di Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kiduleun Naas sarta ngan 40 menit ti Dublin.

Ballymore Eustace

bar
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

restoranHotél Dina Kildare
Rsz 1 karéta Inn Exterior
Tambahkeun ka paporit

Panginepan karéta

Tempatna di tengah désa Sallins, di jalan utama antara karéta api sareng sasak kanal, Railway Inn mangrupikeun bumi umum tradisional kulawarga sareng pareum-lisensi. 

Sallins

Pub & Nightlife
Gambar placeholder
Tambahkeun ka paporit

Bord Bia Bloom 2023

Bord Bia Bloom mangrupikeun festival berkebun utama Irlandia anu diayakeun unggal taun di Taman Phoenix, Dublin. Pikeun leuwih ti dasawarsa, acara bergengsi ieu geus jadi setting sampurna pikeun peminat taman, kulawarga, pasangan, jeung saha wae pilari dinten nice kaluar. 


Kesenian & Kabudayaan
Gambar 0201
Tambahkeun ka paporit

Ngagungkeun Festival Derby Kildare ka-45 dina Gaya: Minggu Musik, Parade, sareng Legenda Balap

Siap-siap pikeun pangalaman anu teu tiasa hilap nalika Festival Kildare Derby ka-45 turun ka Kildare Town ti 26 Juni dugi ka 2 Juli 2023. Perayaan saminggu ieu bakal janten anu pangsaéna, nampilkeun sababaraha acara anu pikaresepeun pikeun sagala umur.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
The Club @goffs, Co.. Kildare.
Tambahkeun ka paporit

The Club Hotel di Goffs

The Club Hotel di Goffs - hotél butik unik tur Srimanganti, menit ti Kildare Désa sarta deukeut Dublin on N7. Kamar anu modéren sareng réstoran gaya brasserie anu meunang pangajén […]


Hotél Dina Kildare
Athy3
Tambahkeun ka paporit

EZxploring Peta Kaulinan

Siap-siap. Tetep Mantap. Jeung… Go! Turutan clues gambar sabudeureun Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Rés handap 2
Tambahkeun ka paporit

Larkspur Lounge

The Larkspur Lounge mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun calik sareng ngaraosan momen-momen manis hirup anu nyayogikeun Teh Sore, tuangeun ringan, kopi sareng inuman.

Naas

restoran
Grand Terusan Greenway Sapédah Hire Ger
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Greenway Sapédah Hire

Dumasar di désa palabuhan pedalaman Sallins, anjeun tiasa sapédah turun ka Cliff anu megah di Lyons atanapi dugi ka Robertstown pikeun dinten anu teu émut sareng kulawarga atanapi […]


Petualangan & Kegiatan
Zl2a3280
Tambahkeun ka paporit

The dipager di Arkle

The Enclosure di Arkle museurkeun kana sophistication kalawan pulas kontemporer. Menu bakal mawa anjeun dina perjalanan kuliner anu nunjukkeun bakat Chef Kepala Eksekutif, Bernard McGuane sareng […]

Maynooth

restoran
Jalur Warisan Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

kota Kildare buah ek Trail

Coba "Acorn Trail" dipandu anyar di kota Kildare. Unggal pamilon diasupkeun kana draw unggal bulan kalayan kasempetan pikeun meunang pangalaman Virtual Reality pikeun aranjeunna [...]

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Daun Bay
Tambahkeun ka paporit

Daun salam

Populér sareng para tamu sareng warga lokal anu balik deui ka Keadeen, The Bay Leaf Restaurant anu meunang sababaraha pangajén nawiskeun tuangeun kontemporer, khusus dina Steak Irlandia sareng Seafood, muji […]

Kildare

restoran
Saddlers Bar dining
Tambahkeun ka paporit

The Saddler urang Bar jeung Bistro

Nyanghareupan kebon kembang di Hotel keadeen sareng kalayan téras anu dipanaskeun ditutupan pikeun tuangeun al fresco sapanjang taun sareng koktail, Saddlers idéal pikeun tuangeun santai di […]

Newbridge

restoran
Barton Réstoran
Tambahkeun ka paporit

The Barton Réstoran

The Barton Rumah Makan diakuan salaku salah sahiji finest di Pulo Irlandia tur loba sohor pikeun masakan-unggul pangajén sarta daptar anggur éksténsif. Dina elegan […]


restoran
Réstoran Kidul
Tambahkeun ka paporit

Kidul Bar jeung Rumah Makan di K Club

Usaha Kidul sareng kunjungan South Bar & Restaurant di The K Club. Ieu teh badag, misan kandel The Palmer. Bar Kidul & Réstoran mangrupikeun tempat anu pikaresepeun pikeun balaréa klasik […]


restoran
Dsf8214m
Tambahkeun ka paporit

Sundial Bar & Bistro

The Sundial Bar & Bistro boga reputasi hébat keur dahareun jeung jasa hebat, kalawan balconies outdoor geulis sangkan anjeun bisa dine al fresco. Musik unggal Saptu wengi. The Sundial […]


restoran
Lampu Studio Hr
Tambahkeun ka paporit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio mangrupikeun hub pikeun bengkel seni sareng proyék seni anu ngamangpaatkeun énergi kréatipitas, kaahlian tradisional, sareng carita-carita anu pikaresepeun di Irlandia pikeun kapentingan sareng kanikmatan […]

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Rasa Kahadéan - Poto halaman wéb
Tambahkeun ka paporit

Rasa Kahadéan

Produsén utama Saos, Mayones, Ketchup, Cuka sareng Minyak Masak. Merek ritel kami nyaéta Taste of Goodness sareng jasa dahareun adina urang Brand salaku Natures Oils & Sauces. Urang […]


produser
Tetep Barrow Blueway 2
Tambahkeun ka paporit

Tetep Barrow Blueway

Akomodasi pondok mandiri anu nembe direnovasi 150 kandang-lami taun sapanjang tepi Walungan Barrow sareng Grand Canal.

Kildare

Akomodasi timer catering
Karton House Golf 10
Tambahkeun ka paporit

Imah Angkot

Stylish acan santai tur canggih, The Carriage House fuses atmosfir panginepan cozy, kahaneutan hiji wilujeng sumping Irlandia otentik jeung gaya effortless tina tempat pasamoan modern. […]

Maynooth

Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambahkeun ka paporit

Kamar Morrison

Salah sahiji kamar makan anu paling agung di nagara éta, The Morrison Room parantos janten jantung sosial Carton House salami 200 taun. Tim ngora sareng ambisius di Carton […]


Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambahkeun ka paporit

Kathleen urang Dapur

Kathleen's Kitchen di Carton House perenahna di dapur hamba anu lami. Setelan nahan loba fitur aslina kaasup kompor beusi tuang vast 1700s. Ieu mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
2700f2fe 822a 4dc9 A63d Ce3b2dea5802
Tambahkeun ka paporit

Pondok Alensgrove

Tempatna di panto Dublin di jantung Kildare Kalér, Alensgrove gaduh tempat anu tenang sareng pondok-pondok anu diwangun ku batu anu linggih di sisi Walungan Liffey. Naha iinditan pikeun liburan, […]

Celbridge, Leixlip

Akomodasi timer catering
Taman Bar
Tambahkeun ka paporit

The Taman Bar

Bersantai sareng Bersantai di Taman Bar di Barberstown Castle. Ngarasakeun sababaraha cocktails nikmat bari nyanghareup kebon éksténsif jeung tangkal Weeping Willow kawentar. The Garden Bar mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
Istana Barberstown 4
Tambahkeun ka paporit

The Barton Kamar Réstoran

The Barton Rooms Restaurant at Barberstown Castle infuses kiwari status arsitéktur unik tina Barberstown Castle jeung elemen bersejarah wangunan utama. Ngaran réstoran asalna tina […]

Maynooth

restoran
Tambahkeun ka paporit

The Oak & Anvil

The Oak & Anvil Bistro di Killashee Hotel ngagunakeun pangalusna produk lokal dina masakan basajan acan inventive dina setting wonderfully santai.

Naas

restoran
Low Res Pippin Tangkal
Tambahkeun ka paporit

The Pippin Tangkal Réstoran

Pikeun otentik, pangalaman makan memorable, jeung pangalusna bahan, The Pippin Tangkal di Killashee Hotel ngan tempat.

Naas

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambahkeun ka paporit

Rumah Makan Hermione di Clubhouse

Hermione's Restaurant mangrupikeun tempat anu sederhana sareng canggih anu mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngabagi momen khusus sareng réréncangan sareng kulawarga. Réstoran kasohor ku Menu Makan Siang Minggu na […]


restoran
Thebistrokilkeacastle
Tambahkeun ka paporit

The Bistro

Lokasina di Clubhouse di Kilkea Castle, The Bistro mangrupa tempat unggulan a ngarasakeun kacamatan a dahar jeung babaturan na malah kamungkinan cocktail a. Bistro parantos angkat […]

Athy

restoran
Puri Kilkea 5
Tambahkeun ka paporit

Réstoran 1180

Hiji pangalaman makan unik, réstoran 1180 mangrupakeun pangalaman makan rupa nestled di kamar makan swasta di 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Réstoran anu endah ieu ningali […]

Athy

restoran