Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Kalbarri mangrupikeun sakola kuliner anu dikokolakeun ku kulawarga sareng bisnis katering anu dioperasikeun ti Kilcullen di Co Kildare. Kalayan nekenkeun kana masak kulawarga anu saé tina bahan anu paling seger, Siobhan Murphy sareng anjeunna […]

Naas

restoran
Kampus Maynooth Biasa Ensuite
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth & Akomodasi Konperénsi

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Tuang nyalira
Cookesofcaragh1resized
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh is a well-established family run Gastro pub, has been involved in the hospitality industry for the past 50 years.

Naas

Pub & Nightlife
Mullaghreelan Woods
Tambahkeun ka paporit

Mullaghreelan Woods

Ngadeukeutkeun Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood mangrupikeun perkebunan leuweung lami anu indah anu nawiskeun ka pengunjung pangalaman leuweung anu unik pisan.

Athy

di tempat kabuka
Kebon Jepang Kildare
Tambahkeun ka paporit

Taman Jepang

Jelajah Taman Jepang anu kasohor di dunya di Irlandia Nasional Stud.

Kildare

di tempat kabuka
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside B & B aya di sisi saluran di Athy Co. Kildare. Saatos muka panto di bulan Juli 2020 saatos éksténsif […]

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan
St Brigids Way 1
Tambahkeun ka paporit

Katedral St Brigid's & Menara Babak

Tempatna dina situs anu St Brigid papayung Kildare ngadegkeun biara di 480AD. Datang tiasa ningali katedral umur 750 taun sareng naék Menara Bulat pangluhurna di Irlandia kalayan aksés umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Kildare House Hotel 2
Tambahkeun ka paporit

The Gallops Bar & Restaurant

Réstoran kulawarga disetél di jantung kota Kildare.

Kildare

restoran
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
balapan
Tambahkeun ka paporit

Akademi Balap Irlandia

Akademi latihan nasional pikeun industri pacuan kuda Irlandia nawiskeun kursus pikeun jockeys, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak sareng anu sanés anu ngalibatkeun sektor séhat.

Kildare

Equestrian Kildare
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Solusi Média Sosial2
Tambahkeun ka paporit

Mongey Komunikasi

Mongey Komunikasi mangrupikeun bisnis milik kulawarga anu berbasis di Kildare anu parantos berkembang sareng berkembang janten operasi téknologi komunikasi canggih.

Naas

Balanja
Nolans Of Kilcullen 2
Tambahkeun ka paporit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didirikeun taun 1886 sareng didirikan di jalan utama désa alit di Co.Kildare katelah Kilcullen ku saderek Nolan.

Newbridge

Balanja
Pompa Glenngorey
Tambahkeun ka paporit

Pompa GlennGorey

GlennGorey Pumps mangrupikeun "one stop shop" kanggo sadaya pompa cai & kabutuhan pamasangan


Logo Bobo Co buligir
Tambahkeun ka paporit

Perusahaan Anggur Buligir

The Nude Wine Co. mangrupikeun anggur sakumaha anu dihaja. Aranjeunna sumanget ngeunaan anggur sareng yakin yén anjeun langkung caket kana alam, langkung saé pikeun sadayana.


Balanja
Newbridge Kota rapih
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Kota rapih

Newbridge Tidy Towns mangrupikeun kelompok komunitas anu damel pisan pikeun ngajantenkeun kota janten tempat anu langkung pikaresepeun kanggo cicing, damel sareng damel bisnis.

Newbridge

di tempat kabuka
Monasterevin 5
Tambahkeun ka paporit

Kota Biara Monasterevin

Kota Monasterevin Tidy mangrupikeun komunitas lokal anu ngukut di kota alit di Kildare anu nunjukkeun cinta anu luar biasa pikeun kabupaténna.

Kildare

di tempat kabuka
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Carton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
K Club Palmer 7
Tambahkeun ka paporit

The Palmer Golf Courses - The K Club

5 Star K Club Hotel & Golf Resort mangrupikeun hotél golf anu pangsaéna di Irlandia kalayan salah sahiji lapangan golf anu pangsaéna di Irlandia, dirancang ku salah saurang pamaén hébat dina sajarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
St Brigids Way 2
Tambahkeun ka paporit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail nuturkeun jejak salah sahiji wali urang anu paling dipikacinta ngalangkungan kota Kildare sareng ngajajah rute mitis ieu pikeun milarian warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Killinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Royal Canal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Royal Canal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Moore Abbey Woods 3
Tambahkeun ka paporit

Kai Abbey Moore

Hutan campuran kalayan pilihan jalur leumpang dina situs biara abad ka-5 diadegkeun ku St Evin sareng kirang ti 1km ti Monasterevin.

Kildare

di tempat kabuka
Pollardstown Fen 4
Tambahkeun ka paporit

Foll Pollardstown

Pollardstown Fen nawiskeun jalan unik dina taneuh anu unik! Turutan boardwalk ngaliwatan fen pikeun ngalaman 220-héktar lahan gambut basa ieu caket.

Newbridge

di tempat kabuka
Kildare Heritage Trail 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja
Westgrove Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Clane

Bulan
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe
Twocooks 4
Tambahkeun ka paporit

DuaCooks

Pangalaman makan ramah kulawarga anu santai anu nyanghareup ka Terusan Teras.

Naas

restoran
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan