Ladang Ballindrum - IntoKildare

Ladang Ballindrum

Ballindrum Farm B & B anu meunang penghargaan lokasina di daérah kaéndahan padesaan di kidul Kildare, sajam ti Dublin, basa anu saé pikeun ngajajah Kildare.

Tempatna di antara padesaan anu héjo, Ballindrum Farm B & B ngan ukur 5 menit ti M9. Kalayan tampilan kartu pos gambar, akomodasi ieu aya di tegalan susu anu dianggo sareng wisata gratis gratis dipundut upami aya pamundut.

Beech Lodge nawiskeun pilihan akomodasi mandiri mewah bintang opat. Korsi roda lengkep tiasa diaksés ku dua kamar tidur, hiji ensuite ganda sareng kembar sareng kamar mandi anu tiasa diaksés korsi roda.

Ballindrum Farm ogé tiasa nyayogikeun kelompok-kelompok anu milari tempat anu nyegerkeun sareng skéma anu dipanggang di bumi. Wisata di tegalan ogé sayogi sareng kedah dipesen sateuacanna.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Athy, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial