Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Ngan 25 menit ti Dublin, Resort méwah ieu di 1,100 héktar taman nyapu, leuweung kuno, situ sareng Walungan Rye anu ngageleger nyiptakeun latar anu sampurna pikeun agam nagara anu kagum. Sakali bumi karuhun Earls of Kildare sareng Dukes of Leinster, perkuburan anu dipager ieu dijantenkeun roman jaman baheula, dimana urang tiasa ngajajah carita sareng sejarah di unggal juru.

Carton House, a Fairmont Managed Hotel mangrupikeun kabébasan Resort mewah. Ditetepkeun dina 1,100 hektar swasta nyapu parkland Kildare, ngan dua puluh menit ti Bandara Internasional Dublin, éta mangrupikeun salah sahiji harta karun nasional Irlandia anu paling indah. Nalika anjeun dugi ka Carton House, anjeun lebet kana tempat anu beunghar ku langkung ti tilu abad sajarah. Asalna mangrupikeun kulawarga FitzGerald anu berpengaruh sareng aristokrat, sajarah na sapertos dramatis sareng disimpen sapertos bangsa urang sorangan; beunghar ku seni, budaya, roman sareng politik, kamandangna anu tiasa karaos nalika anjeun jalan-jalan ayeuna.

Kabeungharan kagiatan Resort ngantosan anjeun tina siklus atanapi jalan satapak ka ténis, falconry sareng fishing. Saatos restorasi anu éksténsif sareng desain ulang méwah kamar aslina The House bakal janten inti unggal unggal dinten. Ti enjing kopi anjeun di Mallaghan Room dugi ka tipping magrib di Whiskey Library, tawaran The House ngamungkinkeun sémah pikeun ngaraosan kalenturan sareng suasana santai di nagara tradisional manor. Indulge di 3 tempat makan anu unik pisan - Kathleen's Kitchen, The Morrison Room atanapi The Carriage House; kabur ka Carton House Spa & Wellness anu ngagaduhan kolam renang 18 méter, Jacuzzi sareng gimnasium. Kejuaraan 2 lapangan golf na dalapan belas liang na dirancang ku Colin Montgomerie sareng Mark O'Meara. Carton House mangrupikeun kabébasan Resort méwah anu pangsaéna.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Maynooth, County Kildare, W23 TD98, Irlandia.

Saluran Sosial