Carton House, Hotél Diurus Fairmont - IntoKildare

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Ngan 25 menit ti Dublin, Resort méwah ieu di 1,100 héktar taman nyapu, leuweung kuno, situ sareng Walungan Rye anu ngageleger nyiptakeun latar anu sampurna pikeun agam nagara anu kagum. Sakali bumi karuhun Earls of Kildare sareng Dukes of Leinster, perkuburan anu dipager ieu dijantenkeun roman jaman baheula, dimana urang tiasa ngajajah carita sareng sejarah di unggal juru.

Carton House, a Fairmont Managed Hotel mangrupikeun kabébasan Resort mewah. Ditetepkeun dina 1,100 hektar swasta nyapu parkland Kildare, ngan dua puluh menit ti Bandara Internasional Dublin, éta mangrupikeun salah sahiji harta karun nasional Irlandia anu paling indah. Nalika anjeun dugi ka Carton House, anjeun lebet kana tempat anu beunghar ku langkung ti tilu abad sajarah. Asalna mangrupikeun kulawarga FitzGerald anu berpengaruh sareng aristokrat, sajarah na sapertos dramatis sareng disimpen sapertos bangsa urang sorangan; beunghar ku seni, budaya, roman sareng politik, kamandangna anu tiasa karaos nalika anjeun jalan-jalan ayeuna.

A kabeungharan kagiatan Resort ngantosan anjeun ti siklus atawa leumpang trails ka ténis, falconry sarta fishing. Saatos restorasi éksténsif sareng ngadesain ulang méwah, kamar-kamar asli The House bakal aya di jantung unggal dintenna. Ti kopi isuk anjeun di Kamar Mallaghan ka tipple di magrib di Perpustakaan Wiski, The House kurban ngamungkinkeun sémah ngarasakeun kalenturan refined jeung atmosfir santai tina hiji Manor nagara tradisional. Indulge di 3 eateries lengkep unik - Kathleen urang Dapur, The Morrison Room nu nembe dipikawanoh tur didaptarkeun dina Michelin Guide atanapi The Carriage House; ngewa ka Carton House Spa & Wellness nampilkeun kolam renang 18 meter, Jacuzzi sareng gimnasium. 2 kajawaraan lapangan golf dalapan belas liang aranjeunna dirancang ku Colin Montgomerie sareng Mark O'Meara. Karton House mangrupikeun escapism Resort méwah anu pangsaéna.

Kana logo Kelestarian Kildare

Rincian kontak

meunang nyupiran
Maynooth, County Kildare, W23 TD98, Irlandia.

Saluran Sosial