Leuweung Ladang Caravan & kémping - IntoKildare

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Dioperasikeun ku Mary sareng Michael McManus, Forest Farm nawiskeun rangkeian fasilitas akomodasi. Caravan sareng Kémping Taman anu saé pinuh dilayanan ayana di tegalan kulawarga anu indah ieu.

Lokasina 5km ti kota pusaka Athy, Forest Farm mangrupikeun tempat wisata anu hadé pikeun ngajajah County Kildare. Fasilitasna kaasup pancuran panas gratis, barang tangguh, jamban, kulkas, kulkas sareng dapur 13A. Ladang damel ieu ngagaduhan tangkal Beech sareng Evergreen anu megah.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Dublin, Athy, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial