Killashee Hotel - IntoKildare

Hotél Killashee

Killashee Hotel ayana ngan 30km ti Kota Dublin sareng ngan 2km di luar kota Naas. Ditetepkeun di tengah padesaan anu subur di County Kildare, Killashee estu tempat anu istiméwa sareng kami henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana sareng anjeun sareng kulawarga. Ti kamegahan Victoria di House Asli, dugi ka hektar taman anu saé sareng leuweung liar sareng jalan satapak anu liar, seueur pisan tempat anu disumputkeun pikeun dijelajah. Setélan anu leres-leres ditampi, ku sajarah anu saé pisan, éta ngan ukur ngantosan kanggo kapendak.

Ti hotél ?? s 141 kamar tamu anu ditunjuk sacara indah dugi ka jasa anu dipasihkeun anu ditawarkeun ku Leisure Club kalayan kolam renang 25m, sauna, kamar uap, Jacuzzi sareng gimnasium anu lengkep sareng ogé Spa Killashee anu éndah kalayan 18 kamar perawatan mewah, aya loba pikeun manja anjeun jeung loba pangalaman. Oasis anu tenang, Killashee Spa mangrupikeun pamungkas dina rélaxasi anu penting sareng tujuan Killashee Spa pikeun nyandak anjeun perjalanan anu total kabugaran pikeun awak, pikiran & jiwa.

hotél boasts dua réstoran. The Terrace Restaurant nawiskeun pangalaman tuangeun anu luar biasa anu nyanghareup ka kebon cai mancur sareng dibuka unggal dinten sareng tuang siang sareng tuangeun. The Bistro & Bar nawarkeun pangalaman makan leuwih kasual keur dinner & cocktails. Conservatory nyaeta imah Killashee Kopi Dock pikeun tea Anjeun / kopi, scone, pastries na bites lampu. Ngarasakeun kopi take-out sareng saréat pikeun dibawa jalan-jalan di sekitar perumahan. Pikeun nempo menu maranéhanana éndah mangga klik Ieuh.

Aya seueur kagiatan dina perumahan anu éndah di Killashee kalebet jalur leumpang ti leuweung. Peta Bumi sayogi dina panarimaan atanapi naha henteu nginjeum sapédah kami anu gratis pikeun sadaya tamu. Jalan-jalan santai ngaliwatan Taman Air Mancur anu megah, Taman Kukupu Emma kalayan pakait sareng DEBRA Irlandia, Taman Piknik Teddy Bear atanapi Taman Leuweung sareng Taman Bermain anyar kami. Killashee gaduh Johnny Magory - Margasatwa Irlandia & Jalur Warisan pikeun Barudak. Kalayan 4 kagiatan dina situs anu pakait sareng Johnny Magory dina harta hotél éta mastikeun anjeun gaduh kunjungan kulawarga sakti ka Killashee.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Killashee Hotel mangga klik Ieuh.

 

 

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Kilcullen, Naas, County Kildare, W91 DC98, Irlandia.

Saluran Sosial