Killashee Hotel

Killashee Hotel ayana ngan 30km ti Kota Dublin sareng ngan 2km di luar kota Naas. Ditetepkeun di tengah padesaan anu subur di County Kildare, Killashee estu tempat anu istiméwa sareng kami henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana sareng anjeun sareng kulawarga. Ti kamegahan Victoria di House Asli, dugi ka hektar taman anu saé sareng leuweung liar sareng jalan satapak anu liar, seueur pisan tempat anu disumputkeun pikeun dijelajah. Setélan anu leres-leres ditampi, ku sajarah anu saé pisan, éta ngan ukur ngantosan kanggo kapendak.

Ti hotél ?? s 141 kamar tamu anu ditunjuk sacara indah dugi ka jasa anu dipasihkeun anu ditawarkeun ku Leisure Club kalayan kolam renang 25m, sauna, kamar uap, Jacuzzi sareng gimnasium anu lengkep sareng ogé Spa Killashee anu éndah kalayan 18 kamar perawatan mewah, aya loba pikeun manja anjeun jeung loba pangalaman. Oasis anu tenang, Killashee Spa mangrupikeun pamungkas dina rélaxasi anu penting sareng tujuan Killashee Spa pikeun nyandak anjeun perjalanan anu total kabugaran pikeun awak, pikiran & jiwa.

Hotél na aya dua réstoran. Rumah Makan Teras nawiskeun pangalaman tuangeun anu luar biasa anu ningali kebon cai mancur sareng dibuka unggal dinten pikeun tuang siang & tuang siang. Bistro & Bar nawiskeun pangalaman makan anu langkung santai pikeun tuang & koktail. Konservatorium mangrupikeun tempat darmaga Killashee Coffee Dock kanggo tèh / kopi, scone, pastries sareng gigitan ringan. Ngarasakeun nyandak-kaluar kopi sareng ngubaran pikeun jalan-jalan di sakuriling perkebunan.

Aya seueur kagiatan dina perumahan anu éndah di Killashee kalebet jalur leumpang ti leuweung. Peta Bumi sayogi dina panarimaan atanapi naha henteu nginjeum sapédah kami anu gratis pikeun sadaya tamu. Jalan-jalan santai ngaliwatan Taman Air Mancur anu megah, Taman Kukupu Emma kalayan pakait sareng DEBRA Irlandia, Taman Piknik Teddy Bear atanapi Taman Leuweung sareng Taman Bermain anyar kami. Killashee gaduh Johnny Magory - Margasatwa Irlandia & Jalur Warisan pikeun Barudak. Kalayan 4 kagiatan dina situs anu pakait sareng Johnny Magory dina harta hotél éta mastikeun anjeun gaduh kunjungan kulawarga sakti ka Killashee.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Kilcullen, Naas, County Kildare, W91 DC98, Irlandia.

Saluran Sosial