Katering Diri Pondok Lavender - IntoKildare

Katering Pondok Lavender

Kalayan hiasan na anu pikaresepeun, tempat persembunyian anu saé ieu bakal ngajadikeun anjeun tetep di Co. Kildare pikaresepeun. Pondok Lavender diwangun ku 2 kamar tidur lega (bobo 4/5), duanana sareng ranjang ukuran raja, sareng hiji sareng kamar mandi en-suite. Aya dapur kabuka, ruang makan sareng ranjang sofa tambahan.

Lavender Cottage caket sareng Newbridge kalayan seueur fasilitasna kalebet pusat balanja régional panggedéna di Irlandia, pub tradisional sareng bar gastro, réstoran, bioskop, taman walungan sareng jalan-jalan sareng rohangan kabuka di Curragh Plains ngan ukur 15 mnt leumpang.

Sagala anu anjeun pikabutuh panginten bakal disayogikeun di pondok, kalebet TV satelit, pamuter DVD, sareng Wi-Fi gratis.

Pondok ngagaduhan kebon cerah anu pribadi sareng terlindung anu pikaresepeun di sakuliling bumi. Aya daérah padang rumput hejo ageung sareng patio anu disayogikeun - tempat anu saé kanggo linggih dina panonpoé énjing. Aya ogé seueur tempat parkir mobil di sakuriling pondok.

Naha anjeun cicing pikeun kulawarga sareng réréncangan atanapi liburan, anjeun henteu tiasa nyungkeun mundur langkung pikaresepeun tina raména kahirupan anu sibuk, tapi anjeun ngan ukur kedah ningali kaluar tina jandéla anjeun pikeun ningali padesaan anu endah di sakuriling anjeun.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Newbridge, County Kildare, W12 HE93, Irlandia.

Saluran Sosial