Moate Lodge B & B - IntoKildare

Moate Lodge B & B

Moate Lodge mangrupikeun patani Georgian yuswa 250 taun di padesaan Kildare sareng tempat perdamaian sareng katenangan caket Athy. Dipiboga tur dioperasikeun ku Raymond sareng Mary Pelin. Keramahan Irlandia tradisional digabungkeun sareng perhatian pribadi ngajamin kanyamanan sareng kaamanan anjeun.

Diwangun ku Adipati Leinster, Moate Lodge aya ti saprak 1776 sareng perenahna di tungtung jalan pribadi anu panjang anu ngarah ka payuneun bumi. Sadayana 4 kamar tidur en-suite anu menawan dirancang kalayan kanyamanan anjeun dina émutan sareng nampilkeun perabotan antik.

Bobo dina sprei pangsaéna sareng hudang ku pandangan anu megah di sisi nagara anu ngagugulung. Teras pilih sarapan anjeun anu anyar disiapkeun dina ruang makan anu dieusi panonpoé. Menu sarapan kami anu luas disajikeun ti jam 7.00 dugi ka 10.30 enjing sareng kalebet buah seger, yoghurts, kéju, roti buatan imah, séréal, bubur, endog organik ti kebon sareng sarapan Irlandia anu kawéntar, kalayan sentuhan pribadi anu ditambihkeun anu ngajantenkeun unggal énjing istiméwa.

Sémah wilujeng ngumbara di kebon. Aya seueur pisan Raymond anu tiasa nyaritakeun ngeunaan sajarah lokal, Perang Sipil Amérika, Perang Dunya 2 sareng Rugbi Irlandia anu anjeun kedah sumping sareng ngalaman Perpustakaan perangna pikeun anjeun.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Athy, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial