Lily O'Briens

Diadegkeun dina 1992 di dapur Kildare Mary Ann O'Brien, Lily O'Brien's mangrupikeun salah saurang produsen coklat Irlandia anu terkemuka.

Coklat Lily O'Brien's ngamimitian kahirupan salaku ideu Mary Ann O'Brien anu, saatos pulih tina panyawat anu ngalemahkeun dina awal taun 1990an, mendakan karep anu sajati pikeun sagala hal coklat. Ngalangkungan perjalanan pamanggihan, Mary Ann ngajantenkeun katerampilan ngadamel coklat na diantara juru masak kelas dunya sareng coklat di Afrika Kidul sareng Éropa sateuacan ngamimitian mini perusahaan nyalira ti dapur Kildare na di 1992.

Upami anjeun resep coklat pastikeun pikeun awas butik pop-up di Désa Kildare. Éta leres-leres katingali sareng surga coklat!

Lihat Selengkapnya

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Héjo, Newbridge, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial