Lily O'Brien urang - IntoKildare

Lily O'Brien urang

Ngeunaan Lily O'Brien urang

Diadegkeun dina taun 1992 di Kildare Lily O'Brien's mangrupikeun salah sahiji pabrik coklat premium terkemuka Irlandia.

Coklat Lily O' Brien ngamimitian hirup salaku gagasan Mary Ann O'Brien, anu mendakan gairah anu leres pikeun sagala hal coklat dina awal taun 1990-an. Ngamimitian perjalanan panemuan, Mary Ann ngasah kaahlian nyieun coklat na diantara koki kelas dunya sareng coklat di Afrika Kidul sareng Eropa, sateuacan ngamimitian usaha mini sorangan ti dapur Kildare na di 1992 nyiptakeun resep coklat kualitas luhur pikeun babaturan sareng kulawarga. .

 

Ngagungkeun 30 taun dina bisnis taun ieu, gairah pikeun coklat anu mimiti diideuan Mary Ann O'Brien masih aya dina unggal aspék bisnis sareng tetep janten inti tina naon anu dilakukeun ku Lily O'Brien. Dumasar di jantung Co.. Kildare, Irlandia, tim di Lily O'Brien urang terus ngembangkeun kreasi coklat mouth-watering ngagunakeun bahan kualitas finest pikeun anjeun ngarasakeun.

Lihat Selengkapnya

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Héjo, Newbridge, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial