Silken Thomas - IntoKildare

Silken Thomas

The Silken Thomas, Kildare Town mangrupikeun tempat tujuan utama anjeun. Boasting 45-taun kulawarga-ngajalankeun dédikasi pikeun layanan kualitas sareng tuangeun nikmat pikeun sadaya tamu. Ngalayanan Sarapan, Makan siang & Makan Malam unggal dinten sapanjang tempat sareng teras-teras, nyaéta lokasi anu saé datangna hujan atanapi hérang. Henteu janten masalah kasempetan Silken Thomas parantos dibahas ku anjeun.

Tempat ieu dipapaésan kalayan gaya pikeun nampung pikeun tuangeun santai sareng pangalaman makan anu langkung kontemporer. Silken Thomas méréskeun teras bérés makan luar anu hadé pikeun pujian dina jero ruangan anu elegan ogé ditawarkeun.

Réstoran éta salawasna nawiskeun ngahasilkeun seger anu ngarah kana menu internasional ngeunaan masakan internasional anu disayogikeun ku imajinasi anu mewah. Di 2021, éta dipilih di 10% luhur réstoran di dunya ku Tripadvisor. Kedah dicobian dina kunjungan ka Kota Kildare.

Silken Thomas ogé ngagaduhan sentuhan tradisional kalayan palang tradisional Irlandia Squire di jantung kota Kildare. Di dieu sauntuyan bir karajinan anu éksténsif sareng berkesan, rohangan rak luhur sareng desainer koktail dinikmati. Bersantai di Foyer Perpustakaan kami anu nembe direnovasi atanapi ngaleos sababaraha kenangan olahraga nyaéta Squires sareng nikmati sadaya liputan olahraga. Squire's mangrupikeun landasan adegan musik langsung di Kildare Town kalayan hiburan unggal Jumaah, Saptu sareng Bank Holiday Sunday.

Saatos wengi sibuk bersantai teras nahan suku anjeun dina salah sahiji 27 kamar tidur en-suite anu kami atos di Silken Thomas Accommodation. Ngarasakeun balanja sadinten di Kildare Village Outlet lokal kalayan diskon 10% nalika mesen sareng kami, ogé diskon pikeun fasilitas lokal sapertos The National Stud and Gardens. Kami ogé nawiskeun Parkir Gratis kanggo sadaya tamu kami.

Dileler sertipikat kaunggulan ku Tripadvisor di 2021, anu Silken Thomas konsistén nganteurkeun pangalaman anu positip pikeun tamu na.

Silken Thomas ayana di luar jalan kaluar 13 dina M7 sareng perenahna di jantung kota Kildare.

Rincian kontak

meunang nyupiran
16, Alun-alun Pasar, Kildare, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Sen - Sun: 10 enjing - 11 sonten