Abbeyfield Farm Country Pursuits

Naha anjeun resep pameget kuda sareng karep pikeun nunggang kuda, atanapi bisnis anu milari pangalaman ngawangun tim kalayan bédana, Abbeyfield Farm ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun.

Ditetepkeun dina langkung 240 héktar padesaan Kildare Abbeyfield Farm anu saé nyaéta pamimpin Irelands dina usaha nagara. Datang tiasa nyobian leungeun aranjeunna dina némbak japati liat, panahan, némbak bedil sasaran sareng tunggang kuda. Naha timer munggaran atanapi langkung berprestasi sareng milari tangtangan, tutor ahli sayogi pikeun mastikeun yén anjeun nguntungkeun dina kunjungan anjeun.

Hayu urang nunjukkeun padesaan Kildare ku cara anu pangsaéna, dina tonggong kuda. Naha anjeun timer munggaran atanapi pengendara anu berpengalaman kami bakal ngeusian sarat anjeun. Pikeun anu resep némbak, pemula atanapi tukang nembak, kaayaan kami tina rentang seni bakal cocog sareng kabutuhan anjeun sareng SPP ahli kalebet.

Kirang langkung 20 menit perjalanan ti M50 Dublin, pemesanan perusahaan sareng kelompok wilujeng sumping. Pamasaran penting.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Clane, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial