Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits - IntoKildare

Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits

Naha anjeun pencinta kuda sareng gairah pikeun tunggang kuda, atanapi usaha milarian pangalaman ngawangun tim kalayan bédana, Abbeyfield Farm ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun.

Ditetepkeun dina langkung 240 héktar padesaan Kildare Abbeyfield Farm anu saé nyaéta pamimpin Irelands dina usaha nagara. Datang tiasa nyobian leungeun aranjeunna dina némbak japati liat, panahan, némbak bedil sasaran sareng tunggang kuda. Naha timer munggaran atanapi langkung berprestasi sareng milari tangtangan, tutor ahli sayogi pikeun mastikeun yén anjeun nguntungkeun dina kunjungan anjeun.

Hayu urang nunjukkeun padesaan Kildare ku cara anu pangsaéna, dina tonggong kuda. Naha anjeun timer munggaran atanapi pengendara anu berpengalaman kami bakal ngeusian sarat anjeun. Pikeun anu resep némbak, pemula atanapi tukang nembak, kaayaan kami tina rentang seni bakal cocog sareng kabutuhan anjeun sareng SPP ahli kalebet.

Kirang langkung 20 menit perjalanan ti M50 Dublin, pemesanan perusahaan sareng kelompok wilujeng sumping. Pamasaran penting.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Klan, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial