Bargetrip.ie

Ngalaman Grand Terusan sapertos anu dituju sareng nyandak pelayaran santai dina kapal tongkang tradisional Canal Barge.

Kagum kana cara ngonci, diajar kahirupan dina terusan, kuda beurat anu maréntahkeun towpaths dina pelayaran énjing dua satengah jam énjing ka Digby Lock. Leinster Aqueduct mangrupikeun pelayaran sajam anu cocog pikeun sadaya umur ku nganjang ka saluran cai anu nyandak Grand Canal ngalangkungan Walungan Liffey. Atanapi nikmati pelayaran magrib hiji satengah jam ngalangkungan padesaan anu sepi ka Kunci McCreevy ??

Unggal pelayaran khusus pikeun kelompok anjeun, dugi ka 12 panumpang, sareng angkat ti tengah kota Sallins. Kapal pesiar dijalankeun ti Sallins Harbour anu ngan 30 menit ti pusat kota Dublin ku karéta sareng tempatna pas di jalan raya M7. Tongkang terusan tradisional na tongkang ieu ngagaduhan interior anu lega kalayan kompor kai, tempat diuk di luar sareng aya fasilitas toilet sareng palang on-board. Ngagabungkeun pesiar anjeun sareng tuangeun di salah sahiji réstoran payuneun cai di Sallins.

Rincian kontak

meunang nyupiran
terusan Témbongkeun, Sallins, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial