Imah Castletown

Castletown, salaku imah gaya Palladian munggaran sareng paling ageung Irlandia, mangrupikeun bagian penting tina warisan arsitéktur Irlandia. Kagum kana gedong anu megah sareng nyéépkeun waktos pikeun ngajajah parklands abad ka-18.

Didirikeun antara 1722 sareng c.1729 pikeun William Conolly, Speaker Déwan RI Irlandia, Castletown House didesain pikeun ngagambarkeun kakuatan anu ngagaduhan sareng janten tempat hiburan pulitik dina skala anu ageung.

Wisata anu dipandu sareng dipandu ku nyalira di bumi sayogi sareng aya seueur acara ramah kulawarga sapanjang taun.

Taman-taman anu dirancang dina abad ka dalapan belas anu anyar sareng jalan-jalan walungan dibuka unggal dinten sapanjang taun. Teu aya biaya panarimaan pikeun milampah sareng ngajajah parklands. Anjing wilujeng sumping, tapi kedah dijaga dina kalungguhan sareng teu kénging di danau, sabab aya nyarang satwa.

Rusiah lokal: Taman Biodiversiti Castletown House mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nyandak barudak. Kalayan jalan satapak anu pikaresepeun sareng atikan, tempat ulin sareng seueur anu kedah dijajah, éta bakal narik perhatian anu anom sareng anu henteu ngora pisan!

Rincian kontak

meunang nyupiran
Celbridge, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Sen - Sun: 10 enjing ka 5 sonten
Pikeun kali wisata sareng biaya pangakuan tingali halaman wéb. Pangakuan GRATIS ka parklands abad ka-18 disimpen, dibuka poean sapanjang taun.