Peternakan Piaraan Clonfert

Pet Peternakan Clonfert perenahna sababaraha menit ti Maynooth, Kilcock & Clane sareng nawiskeun dinten anu hébat anu diisi pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun anu nilai pisan pikeun artos.

Kitu ogé sadaya sato anu dipiboga 2 tempat kaulinan luar sareng duanana sareng istana bouncy, tempat kaulinan jero rohangan, mini golf, go-kart, lapangan maén bal, seueur kawasan piknik sareng seueur deui pikeun ngajagaan kulawarga anjeun.

Pesenan penting pisan pikeun nyegah kuciwa, pencét Ieuh pikeun didatangan halaman wéb sareng buku aranjeunna ayeuna!

Rincian kontak

meunang nyupiran
Maynooth, County Kildare, W23 PY05, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Sen - Sap: 10:30 - 18:00