Firecastle - IntoKildare

Firecastle

Lokasina di jantung Pasar Square, sareng handapeun kalangkang Katedral St Brigid ?? Firecastle mangrupikeun kulawarga, bahan kadaharan, toko roti sareng kafe sareng sakola masak sareng 10 kamar tamu tamu.

Kisaran produk Firecastle Fresh nawiskeun sababaraha rupa tuangeun kualitas réstoran anu sababaraha diantarana terkenal di réstoran anu menang penghargaan, Hartes of Kildare. Sadaya roti, muih & tuang disiapkeun sacara seger dina situs unggal dinten. Kitu ogé kisaran produkna sorangan, rak-rak ngeusi produk pangan tukang anu pangsaéna ayeuna di pasar.

Firecastle nawiskeun 10 kamar tamu gaya butik anu parantos diémutan sacara ati-ati pikeun nawiskeun sadayana kanyamanan sareng fungsionalitas anu anjeun ngarepkeun nalika angkat. Sababaraha kamar nawiskeun pemandangan St Brigid's Cathedral anu ngajempolan.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Alun-alun Pasar, Kildare, County Kildare, R51 AD61, Irlandia.

Saluran Sosial