Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Stud Nasional Irlandia mangrupikeun fasilitas ternak kuda anu lengkep di Tully, County Kildare, Irlandia. Bumi tempat kuda anu paling megah & kebon Jepang anu mulia.

Sanés langkung saé ngalambangkeun sadayana anu saé perkawis County Kildare, jantung industri anu sampurna pikeun Irlandia, tibatan Irlandia Nasional Stud & Kebon, daya tarik unik kaéndahan alam anu luar biasa anu mangrupikeun sababaraha kuda anu paling megah sareng kebon mewah anu tiasa dipanggihan. dimana waé di dunya sareng tangtosna pangalaman Irlandia Racehorse, daya tarik anu munggaran pikeun 2021.

Buka ti bulan Pébruari dugi ka Désémber Irlandia Nasional Stud & Gardens nawiskeun sababaraha hal pikeun sadayana. Kalayan wisata anu dipandu sadidinten di kebon Stud, Kebon Jepang anu terkenal di dunya, Taman St Fiachra liar sareng bumi Living Legenda - sababaraha balap kuda anu paling terkenal di Irlandia (Faugheen, Sapi atanapi Salmon, Hurricane Fly, Kicking King, Hardy Eustace sareng Rite Of Lintasan sadayana pensiunan di Stud).

Rincian kontak

meunang nyupiran
Tully, County Kildare, R51 KX25, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Senén dugi ka Minggu: 10 enjing ka 6 sonten, panarimaan terakhir 5 sonten.
Didatangan halaman wéb pikeun jam muka Nopémber dugi Januari.