Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Kildare Farm Foods Open Farm & Shop, kebon kulawarga generasi katilu, ayana ngan sababaraha menit ti kota Kildare. Teu aya muatan ka Open Farm, maturan pangunjung tujuan anu ramah kulawarga, buggy sareng korsi roda di tempat aranjeunna tiasa ningali rupa-rupa sato dina setting anu alami sareng santai.

Ladang mangrupikeun seueur sato anu pikaresepeun, pikaresepeun kalebet; Onta, Ostrich, Emu, Babi, Embe, Sapi, Rusa & Domba. Numpak Karéta India Express ngurilingan kebon sareng ngupingkeun sadaya beja panganyarna ngeunaan sasatoan.

Nganjang ka tempat pembuangan sareng akuarium, maénkeun sakuliling Crazy Golf di jero rohangan India Creek atanapi didatangan ka Teddy Bear Factory, pikeun booking kagiatan online mangga buka halaman wéb, kildarefarmfoods.com. Acara musiman sapertos Santa ogé diayakeun di tempat, mangga tingali média sosial Kildare Farm Foods sareng halaman wéb pikeun detil.

Tractor Café ngalayanan ménu anu ramah pikeun kulawarga, janten naha sarapan, tuang siang atanapi ngan saukur kopi sareng kuéh enak anjeun moal hanjakal.

The Farm Shop mangrupikeun karesep anu kuat sareng anu nganjang, ngajual rupa-rupa kadaharan anu seger sareng beku anu dipuji ku pilihan barang anu dipanggang sareng kembang manisan. Ngotéktak teras pikaresepeun kalayan suasana anu ramah kulawarga sareng wilujeng sumping.

Unduh Aplikasi gratis pikeun berita, spésial sareng pembaruan, sungsi 'Kildare Farm Foods' di App atanapi Google Play store.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Duneany, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Senén dugi ka Jumaah: 9 enjing ka 5 wengi
Saptu: 9 énjing ka 3 sonten
Minggu Ditutup & Liburan Umum