Désa Kildare

Tempatna dina jero taneuh anu indah, Kildare Village mangrupikeun tujuan balanja méwah anu sampurna, ngan sajam ti Dublin. Anjeun bakal sesah nolak godaan ku 100 butik ti désainer paling pikaresepeun sadunya sadayana nawiskeun dugi ka 60% tina harga ritel anu disarankeun.

Kildare Village mangrupikeun salah sahiji 11 tujuan balanja méwah di The Bicester CollectionTM sakuliah Éropah jeung Cina, sadayana sajam atanapi kirang ti sababaraha kota paling sohor di dunya. Milarian réstoran anu kasohor, jasa concierge, silaturahmi bintang lima anu leres sareng tabungan anu luar biasa.

Kampung Kildare nembé kaluar ti M7 di Kaluar 13 kirang ti sajam ti Dublin. Nyetir terasrasakeun parkir gratis atanapi angkat 35 menit jasa karéta langsung angkat satengah jam ti Stasiun Heuston Dublin. Didatangan IrlandiaRail.ie pikeun langkung rinci ngeunaan waktos karéta sareng nawaran khusus. Ti stasiun kota Kildare naék kana beus shuttle Kildare Village gratis anu minuhan sadaya karéta tujuh dinten saminggu. Layanan shuttle beus di Irlandia Nasional Stud Gardens caket sareng Museum Kuda sababaraha kali sapoé.

Kana logo Kelestarian Kildare

Lihat Selengkapnya

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Nurney, County Kildare, R51 R265, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Didatangan halaman wéb pikeun jam buka musiman. Ditutup Poé Natal.