Désa Kildare

Tempatna dina jero taneuh anu indah, Kildare Village mangrupikeun tujuan balanja méwah anu sampurna, ngan sajam ti Dublin. Anjeun bakal sesah nolak godaan ku 100 butik ti désainer paling pikaresepeun sadunya sadayana nawiskeun dugi ka 60% tina harga ritel anu disarankeun.

Désa Kildare mangrupikeun salah sahiji tujuan balanja anu mewah di The Bicester Village Shopping Collection di seberang Éropah sareng Cina, sadayana sajam atanapi kirang ti sababaraha kota anu paling terkenal di dunya. Pendakan réstoran terkenal, layanan pramugari, silaturahmi bintang lima sajati sareng hemat anu luar biasa.

Kampung Kildare nembé kaluar ti M7 di Kaluar 13 kirang ti sajam ti Dublin. Nyetir terasrasakeun parkir gratis atanapi angkat 35 menit jasa karéta langsung angkat satengah jam ti Stasiun Heuston Dublin. Didatangan IrlandiaRail.ie pikeun langkung rinci ngeunaan waktos karéta sareng nawaran khusus. Ti stasiun kota Kildare naék kana beus shuttle Kildare Village gratis anu minuhan sadaya karéta tujuh dinten saminggu. Layanan shuttle beus di Irlandia Nasional Stud Gardens caket sareng Museum Kuda sababaraha kali sapoé.

Lihat Selengkapnya

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan Nurney, County Kildare, R51 R265, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Didatangan halaman wéb pikeun jam buka musiman. Ditutup Poé Natal.