Lullymore Heritage & Discovery Park - IntoKildare

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Lullymore Heritage & Discovery Park nyaéta daya tarik pangunjung dinten anu kéngingkeun penghargaan anu aya di pulau mineral Lullymore sareng pandangan panoramik ti bogor Allen anu kawéntar. Ngan hiji jam perjalanan ti Dublin antara kampung-kampung Rathangan sareng Allenwood, Taman ieu tempat anu sampurna pikeun jalma sagala umur bersantai sareng bersantai. 

Aya hiji hal pikeun sadayana - kulawarga anu milari diajar sareng pikaresepeun dina lingkungan anu aman, anu mikaresep alam, peminat sajarah, anu leumpang sareng tukang rambutan!

Sadayana pangunjung ngagaduhan kabébasan pikeun ngajalajah kaajaiban alam Lullymore sapanjang jalur anu lega di leuweung kuno anu tenang sareng di boardwalk biodiversiti lahan gambut. Sapanjang jalan anjeun bakal mendakan paméran interaktif nyaritakeun sajarah euyeub ngeunaan Lullymore kalayan tautan ka jaman kafir Pagan, situs Monastik salami 1000 taun, tempat perlindungan pikeun pemberontak di 1798 sareng tempat revolusi industri di 20th Abad. Ayeuna dina waktos épisode anu langkung héjo, Taman nampilkeun satwa endah tina bogs Irlandia sareng hubungan anu langkung sustainable sareng lahan gambut.

Kasenangan kulawarga ogé dijamin sareng daérah ulin petualangan luar anu ageung sareng mini golf 18 liang, perjalanan karéta, peternakan piaraan sareng moro harta karun anu ajaib pikeun direngsekeun. Parkir gratis sareng WIFI. Kafé kalayan tempat diuk langkung ti 200, Balanja dina situs sareng Korsi Roda tiasa diaksés.

Pesenan online penting, mangga pencét Ieuh pikeun nyieun booking

Kombinasi hébat kasenangan sareng diajar ieu ngajantenkeun Lullymore kedah ditingali nalika nganjang ka Kildare. Ngarasakeun kunjungan anjeun sareng mendakan sihir Lullymore!

Kana logo Kelestarian Kildare

Rincian kontak

meunang nyupiran
Rathangan, County Kildare, R51 E036, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Buka Senén - Minggu 10 enjing - 6 sonten