Pacuan Luncur Punchestown & Tempat Acara

Jalma Ngadamel Punchestown

Janten langkung ti ngan ukur nonton - Janten Bagian Éta

Jalma-jalma ngajantenkeun Punchestown sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun kana tempat olahraga anu unggul sareng ikon ieu anu kasohor dina sajarah. Kawéntar pikeun wilujeng sumping anu ramah anu ramah sareng suasana anu hirup, Punchestown nawiskeun pangalaman olahraga Irlandia anu unik sareng asli dimana anjeun tiasa ngagosok taktak sareng balap nalika anjeun nyiptakeun kenangan dina dinten kalayan karakter hébat industri.

Sababaraha pangalaman olahraga dibandingkeun sareng énergi atah sareng kaaslian balap kuda. Di Irlandia, balap kuda tempat olahraga sareng budaya ngagabung. Éta alami dina budaya Irlandia sareng warisan. Éta gancang, tangguh, éta ketat kalapa tapi éta pikagumbiraeun, pikagumbiraeun sareng gairah dina ukuran anu sami. Usum balap Punchestown ngalir ti Oktober dugi ka Juni unggal taun kalayan 20 perlengkapan total.

Salami lima dinten unggal April Punchestown janten tuan rumah acara pamungkas sareng usum nyorot pikeun olahraga. Hadiah duit anu gedé, anu pangsaéna kuda Irlandia sareng Inggris, palatih sareng joki bersaing ngawangun juara sareng pahlawan. Ieu digabungkeun sareng kadaharan anu luar biasa, ritel, hiburan sareng suasanana narik langkung ti 125,000 jalma.

Lokasina di situs 450 acre di jantung kota Kildare anu saé di gunung di Dublin Wicklow gunung sareng dina sajam bandara sareng pusat kota Dublin, balap kuda éta sorangan dianggap salaku salah sahiji tina sapuluh top di dunya.

Kusabab skala situs anu ageung sareng prasarana digabungkeun sareng rupa-rupa fasilitas sareng tempat, Punchestown dianggap salah sahiji konsér, acara sareng acara pertunjukan Irlandia anu panghadéna. Tim di Punchestown gaduh seueur pangalaman sareng pangetahuan dina industri acara anu digabungkeun sareng sababaraha rupa kamampuan bakal ngabantosan panitia acara dina pementasan acara anu suksés.

Pilihan réstoran, paviliun, bar sareng kamar pribadi mastikeun yén anjeun sareng tamu anjeun bakal bersantai terasrasakeun anu pangsaéna olahraga Irlandia kalayan tuangeun anu raos sareng inuman dina lingkungan anu raoseun.

 

Rincian kontak

meunang nyupiran
Naas, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial