Petualangan Redhills - IntoKildare

Petualangan Redhills

Kabur Biasa kalayan dinten kaluar di Redhills Adventure Kildare. Lokasina ngan 5kms ti Kildare Village, 30 mnt ti Newlands Cross di Dublin sareng handapeun 1 jam ti Athlone, Kilkenny sareng Carlow, Redhills gancang janten 'kedah dilakukeun' sareng jalma anu ngumbara di panjuru Irlandia pikeun nganjang / midangkeun aranjeunna.

Tujuan Redhills Adventure (henteu aya maksadna) pikeun nawiskeun anjeun dinten anu dikemas ku aksi anu bénten-bénten sareng norma, kagiatan anu senang sareng aman. Kegiatan mangrupikeun petualangan lemes dumasar darat anu cocog pikeun sadaya tingkat kabugaran sareng minat. Pangalamanna béda-béda gumantung kana umur individu atanapi jinis kagiatan contona hiji tantangan ngawangun tim dimana diperyogikeun kaparigelan méntal versus kagiatan tag anu diperyogikeun latihan fisik.

Pilih petualangan anjeun tina kagiatan tag pangaruh rendah pikeun sasaran anu pikaresepeun dina jajaran atanapi parios kursus serangan sareng kagiatan ngawangun tim. Teu aya kelompok? Teu aya pangalaman? Teu nganggo gear? Henteu masalah. Redhills Adventure Kildare nyayogikeun perorangan ogé kelompok ti 8 dugi ka 150 pamilon pikeun umur 8 sareng langkung!

Buka sapanjang taun, Senén dugi ka Minggu pikeun pamesanan kelompok pikeun dalapan atanapi langkung sareng individu tiasa ngiringan dina sési gim tag terbuka unggal akhir minggu janten anjeun henteu peryogi kelompok.

Tujuanana Redhills Adventure nyaéta konsuménna ngantunkeun raos wareg sabab parantos senang, petualangan, dinten adrénin didorong anu cocog sareng kamampuan, katrampilan atanapi tingkat partisipasi anu dipikahoyong.

Redhills Adventure Caters pikeun -

• Kulawarga, Babaturan, Ulang Tahun (7+ déwasa)

• Wisata Sakola (8-12 taun)

• Stag sareng Hen

• Perusahaan sareng pangwangunan Tim

• Pangaresep Hobi (12 taun +)

• Olahraga sareng Pamuda - Pramuka sareng Pitunjuk, Grup Anu Goréng, Kildare Olahraga Kemitraan, GAA, Soccer, Tim Rugbi pra-musim.

Saluran Sosial

Jam muka

Sen - Sun: 10 enjing - 5 sonten