Pusat Seni Riverbank - IntoKildare

Puseur Seni Riverbank

Riverbank Arts Center damel damel babarengan sareng seniman internasional, nasional sareng lokal pikeun nganteurkeun program seni kualitas anu tiasa diaksés sareng konsistén dina lingkungan anu caket.

Aranjeunna nyayogikeun program multi-disiplin anu ngalangkungan téater, bioskop, komedi, musik, jogét, bengkel sareng seni visual.

Kalayan galeri murangkalih khusus sareng pemrograman téater sareng bengkel anu saé pikeun pamiarsa anu langkung ngora, Riverbank ogé komitmen pikeun ngamajukeun papacangan mimiti sareng aksés kana kasenian.

Unggal taun Pusat Seni Riverbank nampilkeun 300+ acara langsung, paméran & bengkel, anu dihadiran ku sekitar 25,000 jalma.

Sorotan program anu anyar kalebet kalakuan musik terkenal The Gloaming, Rhiannon Giddens sareng Mick Flannery, pelawak Deirdre O'Kane, David O'Doherty sareng Des Bishop, pagelaran téater sareng jogét kalebet Teac Damsa's Swan Lake / Loch na hEala, John B. Keane's The Matchmaker sareng Blue Raincoat's Shackleton, sareng karesep kulawarga kalebet harta nasional, Bosco. Salaku tambahan, Riverbank Arts Center mangrupikeun produser / co-produser acara seni sareng produksi kalebet Mental Murni ku Keith Walsh (wisata ka 16 tempat di sapanjang Irlandia) sareng Lalaki Anu Lawas Banget Ku Jangjang Enormos, dongéng komik gelap Gabriel García Márquez, dibawa ka panggung pikeun murangkalih sareng déwasa ngabagi touring ka 14 tempat di 2021.

'Riverbank Arts Center mangrupikeun rohangan anu ramah, ramah, tiasa diaksés pikeun nyandak seni sareng budaya ka puseur kahirupan masarakat sareng komunitas di Newbridge sareng lingkungan. Kami tujuan pikeun berkecambah sareng ngahasilkeun pemirsa masa depan pikeun seni di Newbridge sareng kabupaten anu langkung lega, ku ngadukung pamilon salami-lami sareng pangacara seni. ' Pernyataan Misi

Rincian kontak

meunang nyupiran
Jalan utama, Newbridge, County Kildare, W12 D962, Irlandia.

Saluran Sosial