Katedral St Brigid urang & Tower buleud - IntoKildare

Katedral St Brigid's & Menara Babak

Katedral St. Kiwari éta ngagaduhan seueur artefak agama kalebet kolong abad ka-19, anjing laut agama sareng font cai abad pertengahan, teras dianggo pikeun ngabaptis. Arsitéktur ngagambarkeun fungsi pertahanan tina Katedral, kalawan merlons Irlandia has (parapets) jeung walkways fitur noticeable tina hateupna.

Ogé di grounds Katedral sarta dina jangkungna 108 suku, Kildare's Round Tower dibuka pikeun umum dina mangsa atawa on pamundut. Munara ieu diwangun di luhur Kildare Hill, titik pangluhurna di kota. Parapet na masihan pandangan panorama mil, kalebet balapan Curragh! Lawang anu diangkat, sakitar 4 méter tina taneuh, dikurilingan ku hiasan batu Hiberno-Romanesque. Dasar munara diwangun tina granit Wicklow, diangkut ti langkung ti 40 mil jauh, sareng bagian anu langkung luhur diwangun tina batu kapur lokal. Hateup kerucut asalna ancur sarta diganti ku parapet pikeun 'ngagampangkeun nempoan sarta ngalengkepan arsitektur Katedral urang.'

Rincian kontak

meunang nyupiran
Alun-alun Pasar, Kildare, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial

Jam muka

Buka musiman (Mei nepi ka Séptémber - buku ku janjian di luar bulan usum panas)
Senén nepi ka Saptu 10am ka 1pm & 2pm nepi ka 5pm
Minggu 2pm ka 5pm