St Brigid's Trail - IntoKildare

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail nuturkeun jejak salah sahiji wali urang anu paling dipikacinta ngalangkungan kota Kildare dimana anu leumpang tiasa ngajajah rute mitis ieu pikeun mendakan warisan St Brigid.

Dimimitian di Pusat Kildare Heritage di Market Square, anu datang tiasa nonton pidangan audio-visual di St Brigid sareng hubunganana sareng kota sateuacan neraskeun ka Katedral St Brigid sareng Garéja St Brigid ?? anu dibuka ku Daniel O ?? Connell taun 1833.

Eureun konci dina jalan satapak nyaéta Puseur Solas Bhride ?? pusat diwangun-tujuan khusus pikeun warisan spiritual St Brigid. Di dieu datang tiasa ngajajah sajarah St. Brigid sareng karyana di Kildare. Solas Bhride ngayakeun perayaan Feile Bhride (Festival of Brigid) saminggu saé di kota Kildare unggal taun sareng taun ieu kajadian bakal dilaksanakeun ampir.

Tempat terakhir dina tur nyaéta sumur St Brigid ?? s di Tully Road, dimana para pengunjung tiasa ngaraos jam anu tenang di perusahaan sumur cai paling terkenal di Kildare.

Pikeun peta sareng inpormasi lengkep, klik di dieu.

Sejarah St Brigid

St Brigid ngadegkeun biara pikeun lalaki sareng awéwé di Kildare di 470AD ku memohon ka Raja Leinster pikeun sababaraha lahan. Méré St Brigid ngan ukur jumlah lahan anu jubah dina tonggongna tiasa ditutupan, legenda éta nyebatkeun yén hiji kaajaiban ngala jubah pikeun nutupan sakuliling Dataran Curragh datar Kildare. Poé St Brigid sacara tradisional nandaan dinten mimiti Cinyusu di beulahan bumi Kalér sareng parantos dirayakeun ku urang Kristen di panjuru dunya mangabad-abad.

Misionaris Irlandia sareng pendatang nyandak nami sareng sumangetna di panjuru dunya. Dinten ayeuna, jamaah haji sareng pengunjung sumping ka Kildare ti sakumna penjuru dunya milarian léngkah dina tapak suku Brigid.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Alun-alun Pasar, Kildare, County Kildare, Irlandia.

Saluran Sosial