Pacuan Kuda Curragh

Karep Irlandia pikeun balap kuda legendaris sareng ngalaman éta di Curragh teu tiasa hilap. Profesional balap kuda mangrupikeun jalma anu gairah kalayan resep kana kuda anu ditempuh. Horseracing aya dina getihna. Datangna terasrasakeun sadinten dina balapan sareng terasrasakeun olahraga kelas dunya dina setting anu mulia di dataran Curragh dimana balap kuda sareng kuda parantos janten bagian tengah kahirupan sadidinten mangabad-abad. Grandag Curragh énggal dibuka taun 2019 sareng mangrupikeun fasilitas kelas dunya kalayan tingkat kanyamanan sareng pangalaman pelanggan langkung mirip sareng hotél kelas luhur tibatan tempat olahraga. Balap kuda mangrupikeun anu paling sosial pikeun olahraga sareng kulawarga, barudak di handapeun 18 taun gratis. Nganjang ka situs web Curragh Pacuan Kuda ayeuna sareng buku dinten énjing anjeun dina balapan. www.curragh.ie

Curragh Pacuan Kuda & Latihan

Pacuan Kuda Curragh parantos maénkeun peranan penting dina kahirupan sadidinten dina 2,000 héktar unik tina Dataran Curragh mangabad-abad. Dataran Curragh mangrupikeun 1,000 balap kuda dina latihan di kandang anu aya sakitar tilu lapangan latihan anu béda. Curragh mangrupikeun 5 balapan datar pangpentingna Irlandia unggal taun anu dikenal sacara koléktif salaku Klasik. Irlandia Derby, mimiti dijalankeun dina 1866, mangrupikeun sorotan usum balap Curragh sareng dijalankeun dina Saptu pamungkas dina Juni unggal taun. Acara sosial anu penting ogé olahraga, anu Irlandia Derby mangrupikeun dinten anu teu diperhatoskeun. Curragh tahap rapat ti bulan Maret dugi ka Oktober unggal taun. Kanggo inpormasi lengkep, parios halaman wéb Curragh.

Tukangeun Pamandangan Wisata

Pacuan Kuda Curragh resep pisan ngumumkeun yén aranjeunna bakal lami-lami nyandak pesenan online pikeun di balik layar wisata grandstand sareng pager. Anjeun bakal tiasa sumping ka tempat-tempat anu jauh di luar wates masarakat dina dinten balapan, sapertos kamar ganti jockeys, ruang timbang sareng balkon lantai luhur VIP anu nyanghareup ka dataran Curragh. Kanggo inpormasi lengkep mangga buka: Curragh Pacuan Kuda - Tukangeun Pamandangan Wisata

Sejarah & Warisan
Balap kuda sareng kuda kuda pérak parantos janten bagian tengah tina permadani anu subur di dataran Curragh mangabad-abad sareng asal usul nami tempat nunjukkeun yén Curragh mangrupikeun tempat anu dipilih pikeun balap kuda anu rébuan taun deui. Dataran Curragh gaduh lega sareng jero sajarah anu sami sareng dimana waé di Irlandia. Naha henteu buka sareng mendakan sejarah ieu nyalira? Naha minat anjeun arkélogy atanapi militér, tani, sajarah politik sareng olahraga, Curragh Plains gaduh carita anu pikaresepeun pikeun dicarioskeun sareng perjalanan ngalangkungan carita-carita ieu ngajelaskeun kumaha permadani kahirupan sareng kagiatan dina Curragh tetep bersemangat ti mimiti sajarah anu pangpayunna dipikaterang dugi ka ayeuna.

Rincian kontak

meunang nyupiran
Newbridge, County Kildare, R56 RR67, Irlandia.

Saluran Sosial