Maze Kildare - IntoKildare

Maze Kildare

Ngarasakeun dinten kulawarga anu nangtang sareng pikagumbiraeun kalayan senang lami anu alus dina harga anu terjangkau. Kaluar dina hawa seger, labirin pager hirup pangleutikna Leinster mangrupikeun tempat anu saé pikeun kulawarga pikeun mikaresep sapoé babarengan.

Tantangan anjeun dina Hedge Maze nyaéta milarian jalan anjeun ngalangkungan 1.5 hektar pager hirup anu dijejeran ku jalan-jalan ka menara tingalian di tengah kabuyutan. Anjeun pasti bakal musna, aya langkung ti 2km jalur sareng dijamin bakal seueur pikaresepeun milari jalan anjeun. Ti menara nénjo terasrasakeun panorama ka padesaan sareng kabupaten sakurilingna atanapi ngan saukur ningali pandangan dina labirin anu ngungkabkeun tata ruang na. St. Brigid, santo pangreksa Kildare mangrupikeun inspirasi pikeun desain, anu ngalangkungan palang St Brigid anu aya dina opat kuadran, pusat silang janten pusat labirin.

Maze Kayu mangrupikeun tantangan waktos anu pikaresepeun sareng rute na sering dirobih pikeun ngajaga anjeun dina ramo!

Ogé kalebet Adventure Trail, Zip Wire, Crazy Golf sareng pikeun anu langkung alit, tempat ulin budak leutik. Makanan ringan sareng minuman sayogi sayogi di toko dina situs.

Pesenan Online Penting

Saluran Sosial

Jam muka

Buka akhir minggu di Méi & Séptémber
7 Dinten Juni, Juli & Agustus
10 am-1pm Sesi ATAWA 2 pm-6pm Sesi
Parantos dirobih, mangga buka www.kildaremaze.com kanggo langkung jelasna