Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Monasterevin 5
Tambahkeun ka paporit

Kota Biara Monasterevin

Kota Monasterevin Tidy mangrupikeun komunitas lokal anu ngukut di kota alit di Kildare anu nunjukkeun cinta anu luar biasa pikeun kabupaténna.

Kildare

di tempat kabuka
Newbridge Kota rapih
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Kota rapih

Newbridge Tidy Towns mangrupikeun kelompok komunitas anu damel pisan pikeun ngajantenkeun kota janten tempat anu langkung pikaresepeun kanggo cicing, damel sareng damel bisnis.

Newbridge

di tempat kabuka