Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Tur Parahu Athy 1
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Peternakan Clonfert Pet 9
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

di tempat kabuka
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

June Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K Leisure Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Kalbarri mangrupikeun sakola kuliner anu dikokolakeun ku kulawarga sareng bisnis katering anu dioperasikeun ti Kilcullen di Co Kildare. Kalayan nekenkeun kana masak kulawarga anu saé tina bahan anu paling seger, Siobhan Murphy sareng anjeunna […]

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Legenda Kildare 6
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Lullymore Warisan Sareng
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Redhills Adventure Agustus 2020 1
Tambahkeun ka paporit

Petualangan Redhills

Tempat anu unik ieu nawiskeun rangkep lengkep pikeun peminat gim tempur sareng kagiatan adrénin anu didorong.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Pangalaman Hurling 4
Tambahkeun ka paporit

Pangalaman Hurling

Pangalaman budaya unik anu ngagungkeun olahraga ngalungkeun ku seueur senang-senang sareng sababaraha kasempetan poto sareng pidéo anu hebat.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Clane

Petualangan & Kegiatan