Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

June Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Killinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Moore Abbey Woods 3
Tambahkeun ka paporit

Kai Abbey Moore

Hutan campuran kalayan pilihan jalur leumpang dina situs biara abad ka-5 diadegkeun ku St Evin sareng kirang ti 1km ti Monasterevin.

Kildare

di tempat kabuka
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Pollardstown Fen 4
Tambahkeun ka paporit

Foll Pollardstown

Pollardstown Fen nawiskeun jalan unik dina taneuh anu unik! Turutan boardwalk ngaliwatan fen pikeun ngalaman 220-héktar lahan gambut basa ieu caket.

Newbridge

di tempat kabuka
St Brigids Way 2
Tambahkeun ka paporit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail nuturkeun jejak salah sahiji wali urang anu paling dipikacinta ngalangkungan kota Kildare sareng ngajajah rute mitis ieu pikeun milarian warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah