Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Bebek 4 Seater
Tambahkeun ka paporit

Parahu luang Athy Blueway & Kagiatan

Ngarasakeun Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats sapanjang Grand Canal di Athy. Méakkeun dinten anu teu émut kalayan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun dina cai anu caket sareng […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Peternakan Clonfert Pet 9
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

di tempat kabuka
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Naas

di tempat kabuka
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Balanja
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Pangalaman masak unik pikeun sagala umur sareng kamampuan di sakola masak Kilcullen anu dijalankeun ku kulawarga ieu.

Naas

kafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Kilinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Kesenian & Kabudayaan
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Warisan & Sejarah
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Jalan St Brigids 1
Tambahkeun ka paporit

Katedral St Brigid's & Menara Babak

Tempatna dina situs anu St Brigid papayung Kildare ngadegkeun biara di 480AD. Datang tiasa ningali katedral umur 750 taun sareng naék Menara Bulat pangluhurna di Irlandia kalayan aksés umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Klan

Petualangan & Kegiatan
Parit
Tambahkeun ka paporit

Teater Moat

Diwangun dina taun 1950-an, Moat Club didamel pikeun nyayogikeun fasilitas anu cocog pikeun Naas pikeun drama sareng ténis méja. Wangunan Teater Moat munggaran dilayanan salaku [...]

Naas

Kesenian & Kabudayaan