Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Airtastic 2
Tambahkeun ka paporit

Airtastic Hiburan Center Celbridge

Kasenangan pikeun sagala umur sareng boling, mini golf, arcade hiburan sareng kaulinan lemes. Réstoran gaya Amérika dina situs.

Celbridge

Petualangan & Kegiatan
Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K luang Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Museum Shackleton Athy 2
Tambahkeun ka paporit

Museum Shackleton Athy

Museum perumahan mangrupikeun hiji-hijina pameran permanén di dunya anu dikhususkeun pikeun Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

Athy

Warisan & Sejarah
Parit
Tambahkeun ka paporit

Teater Moat

Diwangun dina taun 1950-an, Moat Club didamel pikeun nyayogikeun fasilitas anu cocog pikeun Naas pikeun drama sareng ténis méja. Wangunan Teater Moat munggaran dilayanan salaku [...]

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja