Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K Leisure Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Legenda Kildare 6
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Museum Shackleton Athy 2
Tambahkeun ka paporit

Museum Shackleton Athy

Museum perumahan mangrupikeun hiji-hijina pameran permanén di dunya anu dikhususkeun pikeun Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

Athy

Warisan & Sejarah
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja